Om Tess

Hej fina du, vad kul att du har hittat hit!

Jag heter Tess, är 36 år gammal, bor i London sedan 2005, är gift med Garth från Zimbabwe, har en son som heter Ace (född -17) och en busig liten frenchie som heter Olive.

Här på bloggen fokuserar jag i huvudsak på hållbart mode, skönhet för oss över 30, ärliga tankar runt mammalivet och hur vi kan göra social media och internet till ett roligare ställe att hänga på. Då och då visar jag även lite behind-the-scenes från livet som modell. 

Med mitt iniativ ”Ett-plagg-i-månaden” kan ni följa min resa från en fd shopoholic till att bygga en tidlös och hållbar kapselgarderob. På Instagram har jag startat kampanjen #MINDFLUENCING där jag inspirerar till att vara med mindful på social media. Och jag pratar även mycket om att leva med Diastasis Recti och om min kropp efter graviditeten. 

Eftersom att jag är baserad i London, så har jag även en blogg på engelska som du kanske skulle gilla? Den täcker liknande ämnen, men lite mer på djupet än på den svenska versionen.

Just nu finns det drygt 9 000 inlägg här på bloggen, så om du börjar läsa nu så har du något att göra ett tag.

Välkommen till min värld!

Instagram – @TessMontgomery
Pinterest – TessMontgomery
Podd – ”London Calling”

Alla mina åsikter här på bloggen är alltid mina egna. Jag märker alltid ut om ett inlägg är ett samarbete och även då är givetvis åsikten min, vissa saker går inte att köpa för pengar.

Jag märker även ut alla mina annonslänkar och om du köper något av det jag visar upp så ger det företaget mig en liten liten summa som tack. Den summan är dock inte i närheten av tillräckligt stor för att jag någonsin skulle välja att visa er något jag inte gillar. 

Om jag har fått något som en gåva av ett företag så märker jag ut det med. För mig är det viktigt att ni vet precis vad som är vad och om ni någonsin undrar, fråga!

Jag äger rätten till alla mina bilder och du får gärna dela dem så länge du länkar till bloggen. 

För samarbeten vänligen kontakta min agent United Influencers. För frågor, kärleksbrev och inbjudningar  – Tess@TessM.se