Om mig

Hej fina du, vad kul att du har hittat hit!

Om du är intresserad av saker som mode, skönhet, hälsa, inredning, resor, djupare tankar, intressanta ämnen och allmänt trams så är du på rätt ställe.

…Och om du gillar att läsa om mammalivet i london, hur det är att jobba som modell, kanske en och annan relationsfråga, renovering av hus och om söta små frenchies så kommer du verkligen att trivas.

Jag är en 35-årig skönhetsjunkie som älskar färgglada kläder, tycker att mode är för alla, tränar yoga och crossfit, har nyss varit gravid och fått barn. Jag är även en stolt mamma till Ace, hundmamma till Olive och fru till Garth. Vi bor i Clapham i London där vi har ett kul liv med massor med glada vänner. Det blir mycket resor, framförallt till familjen i Sverige, men då och då även till andra ställen så som Garth’s familj i Zimbabwe.

Just nu finns det drygt 9 000 inlägg här på bloggen, så om du börjar läsa nu så har du något att göra ett tag.

Välkommen till min värld!

Instagram – @TessMontgomery
Twitter – TessMontgomery
Pinterest – TessMontgomery
Podd – ”London Calling”
Vlogg – ”Tess <3”

Alla mina åsikter är alltid mina egna. Jag märker alltid ut om ett inlägg är ett samarbete och även då är givetvis åsikten min, vissa saker går inte att köpa för pengar. Jag märker även ut alla mina annonslänkar och om du köper något av det jag visar upp så ger det företaget mig en liten liten summa som tack. Den summan är dock inte tillräckligt stor för att jag någonsin skulle välja att visa något jag inte gillar. 

Jag äger rätten till alla mina bilder och du får gärna dela dem så länge du länkar till bloggen. 

För samarbeten vänligen kontakta min agent United Influencers. För frågor, kärleksbrev och inbjudningar  – Tess@TessM.se