Afternoon tea med Kate Hudson, hållbarhet och gamla vänner

Hej kompisar!

I går var jag på något väldigt trevligt. Nämligen en afternoon tea med Kate Hudson för hennes märke HappyxNature.

Det var ett litet gäng av oss som möttes i en av Selfridges VIP sviter och fick prata hållbarhet med Kate. HappyxNature är hållbart, men även i en prisklass som fler av oss har råd med. Ofta är hållbara märken lite dyrare än de som inte är hållbara. Så att de har det som sitt andra fokus tycker jag är himla vettigt.

Ett roligt märke att se mer av i framtiden med andra ord.

Och Kate då?

Hon är ju lite av en kunglighet i Hollywood. Med en mamma som Goldie Hawn och en styvpappa som Kurt Russell, hur kan hon inte vara det?

Så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. ..och jag blev väldigt positivt överraskad. Hon är genuint väldigt trevlig, smart, rolig och bryr sig verkligen om hållbarhet. Sen märks det även att hon är en riktig business lady. Hon har stenkoll.

Det var extra kul att min vän Jasmine Hemsley var där med. Vi modellade tillsammans förr i tiden och numera är hon en mat och hälsoguru med sin syster och driver företaget Hemsley + Hemsley. Jag hade inte sett henne på länge och det var otroligt kul att få spendera lite tid tillsammans igen.

Ni kan se mer från dagen och höra lite av vad vi pratade om på mina stories på Instagram. (finns i min ”events” highlight)

Sen vi pratade sist har jag även hunnit gå till frissan, haft en Ace dag och skrivit ett inlägg på den engelska bloggen om ett annat hållbart märke som är väldigt intressant. Kika gärna in där och läs!

Foton – Dave Benett

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Orimligt att behöva klicka sig igenom mer än ett år av ”event” stories för att komma till vad du hänvisar till här. Du behöver ett bättre system på instagram.

  1. Jag gjorde precis det ’orimliga’. Tog mig tio sekunder. Kändes väldigt rimligt för mig att ägna tio sekunder åt något jag var intresserad av. Bara min personliga åsikt men jag tycker systemet funkar fint som det är :).

   1. <3

  2. Jag behöver nog göra en ny event highlight. Eller kanske bara en med sustainability, så kan jag lägga allting där.

 2. Häftigt! Och kläderna ser riktigt snygga ut!

  1. De är lite härligt 70 sådär!

 3. Hej Tess! Har en fråga till dig om serum, eftersom jag vet att du har bra koll 🙂 Sedan du, för mååånga år sedan, tipsade om REN’s Omega 3 serum har jag använt det slaviskt och älskar det! Problemet är bara att jag bor i Kanada nu och här säljs det inte på många ställen så är lite för svårt att få tag på. Har kikat på The Ordinary och vill verkligen testa, har du någon erfarenhet av deras produkter? Blir helt snurrig av alla acids och %, har inte använt det innan haha.
  Ha en underbar dag!

  1. Hej Linnea!

   Jag ÄLSKAR the ordinary och eftersom att det är så billigt så kan man ju experimentera utan att göra hål i plånboken. Jag tycker absolut att du ska testa. När det kommer till serum så skulle jag satsa på fukt, så kanske något som liksom RENs variant är oljebaserat? Jag tycker att deras svagare retinol är väldigt återfuktande. Speciellt de i squalane.
   Acids och grejer är lite mer aktiva, men om du börjar smått och testar dig fram så bör det gå hur bra som helst.
   Kanada låter underbart förresten! Lycka till!