Ett klockrent beslut!

I början av det här året insåg jag att jag inte tyckte att det var så himla kul med bloggen längre. 

Det var tradigt, stod stilla, mycket negativ kritik och allmänt trist att blogga. Jag funderade väldigt seriöst på att lägga ner helt och hållet.

Men istället valde jag att byta riktning och satsa på en mer internationell approach istället. Och det var ett så himla klockrent beslut.

Inte bara fick jag mitt jobb på xInfluence på grund av händelser som jag satte i rörelse med det beslutet. Jag har även totalt lagt om mitt fokus. Nischat mig på saker som jag verkligen 100% är intresserad av. Fokuserat, spetsat och finslipat.

Den här veckan har flera sista bitar fallit på plats och jag är redo att köra in på UK marknaden i full galopp. Jag kan äntligen skriva om precis det jag vill och har kontakt med märken som jag enbart kunnat drömma om innan.

Det här var ett så j*kla bra beslut för mig. Jag är så galet nöjd!

Jag vet inte riktigt ännu hur jag ska göra med den svenska bloggen. Men just nu hänger den med som en liten behind-the-scenes till den engelska

Ni kan läsa mer om min resa i mina sociala medier i mitt Mindful Monday inlägg på den engelska bloggen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Alexandra

    Så kul att det går bra för dig!! Det är du väl värd!
    Fortsätter mer än gärna att följa med behid the scenes, hoppas du tycker det funkar/är värt mödan.

    1. Tack snällaste du! Jag hoppas att du väljer att följa mig på den engelska bloggen och eller instagram istället. Jag kommer att försöka lägga allt det personliga i mina stories där!