Hej helgen!

Hej fina ni! Vilken vecka det blev!

Ace var sjuk och blev frisk, vi får sova igen halleluja! Man glömmer fort hur jobbigt det är att fungera normalt när man inte får sova. Och stackars Ace som inte åt något alls på 4 dagar äter som en häst nu. Pju!

Eventet i måndags gick jättebra och alla verkar riktigt nöjda så det är toppen. Meningen är att vi ska ha minst ett i månaden, så nu måste vi ta det bra och lära oss av det som gick mindre bra. Så att våra event blir riktigt roliga och lärorika för våra influencers.

Det är så kul att få jobba med allt det här. Jag får vrida och vända på en branch som jag har jobbat inom länge, fast på andra sidan. Det känns verkligen som ett nytt kapitel.

Jag hann till yogan, men var tvungen att lämna halvvägs eftersom att jag blev lite skakig och kände mig svag. Det var antagligen sömnbristen som spökade. Men den här helgen tar jag det lugnt och tankar upp batterierna igen.

Det blev till och med ett glas champagne ensam framför tvn i går kväll när Garth var ute på killkväll.

Hoppas ni har en riktig toppenhelg!

Ni hittar mina tankar kring åldrande och att känna sig gammal på den engelska bloggen. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *