Rosa outfit, en slurpis & ombytta roller

Tjenis, hur mår ni?

Jag är lite borta i huvudet av brist på sömn. Men vi kämpar på.

I dag åt Ace i alla fall lite pasta. Den första ordentliga maten sedan i Fredags. Så nu håller vi tummarna att han är på bättringsvägen. Han har inte kunnat svälja innan och går runt och gör ett litet sörplande ljud då och då. Jag försöker att inte skratta, men det låter väldigt sött.

Garth har fått vara hemma med Ace i går och idag och jag har varit på jobbet. Han har inga projekt som är live just nu och jag hade eventet och uppföljningen idag. Lite ombytta roller med andra ord. Det är nyttigt för honom att få testa på att vara mig ibland. Då uppskattar han hur mycket jobb det faktiskt är att ta hand om barn.

Men i morgon är det jag som är hemma med lilla slurpis.

Jag tog en gammal hederlig spegel selfie idag på jobbet. Det blev rosa som vanligt haha. Min signaturfärg.

Ha en härlig kväll fina ni!

Ni kan hitta min outfit och även länkar till porslinet, dukar och allt annat som jag använde till dukningen igår här. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vad fin scarf! Var kommer den ifrån?

    1. ack snälla, den kommer från Alva Norge!