Höstblåsor, Influencer event & en magisk klänning

Hej fina ni, hur mår ni?

Här är det lite småtufft. Ace är sjuk och har blåsor i hela munnen (vi gissar på höstblåsor) och varken äter eller sover. Vi är inne på natt 4 hittils av uppvak varje timma och det börjar synas i våra ögon här hemma att vi går på sista krafterna.

Stackars lillskrutten. Det är inte lätt när man inte förstår varför det gör så ont att äta när man är så hungrig. Han försöker tugga och gråter så att all maten ramlar ur munnen igen. Just nu är vaniljglass och juice allt som går ner.

I dag var han hemma med Garth hela dagen. Jag hade nämligen vårt första event med xInfluence.

Vi bjöd in 15 av våra influencer till en workshop och afternoon tea. Jag höll en presentation om hur man blir mer attraktiv för företag och vår grundare Mark pratade lite om plattformen och hur vi kommer att jobba med våra influencers. Ida Sjöstedt hade skickat en helt magisk klänning som ni ska få se bättre bilder av snart.

Alla tjejerna jobbar inom mode och skönhet och var supergulliga hela bunten. Allting flöt på bra föruom att det regnade så istället för att ha vår afternoon tea på takterassen så fick vi ha den inomhus istället. Men det blev bra ändå.

Vi hade världens smaskigaste ”grazing table” som vi bjöd på. Det skulle finnas mat för 20 pers, men vi hade kunnat mätta 50 stycken lätt med det utbudet.

Jag ser fram emot att ha fler event som detta. Vi har redan tusentals influensers på plattformen, nu gäller det att lära känna så många som vi kan personligen. Det gör mitt jobb i framtiden mycket lättare om jag har hittat mina egna personlig favoriter som jag känner respesenterar xInfluence på bästa sätt.

Nu ska jag ramla i säng och hoppas på lite sömn för oss alla. Håll tummarna för oss i natt!

På den engelska bloggen hittar ni som vanligt min Mindful Monday. Kika gärna in där!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Caroline

    Funkar inte en smoothie heller?
    Mer mättande tänker jag. Stackars liten.. de där blåsorna vill vi slippa! Och gärna massa annat med.. brr..
    Min dotter började förskolan igen förra veckan efter några veckors ledigt, och jag hoppas hon får vara frisk ett tag! Förkyld minst en gång i månaden sen hon började i seotember förra året.

  2. Stackars er! Vi hade höstblåsor i våras och det var vidrigt… Nu fick både jag och sonen extremt mycket blåsor båda två, men usch vad hemskt det var. Vi tappar fortfarande naglar båda två, även om jag har förstått att det är en ganska ovanlig biverkning. Jag håller tummarna för det vänder snart och att Ace börjar äta igen!