Olive på kontoret & Huda Beauty

I dag fick Olive följa med till kontoret för först gången och det gick hur bra som helst.

Mark, vår CEO älskar hundar, så hon satt mest i hans knä och gosade (eller låg under mitt skrivbord och pruttade). Vi sitter i ett kontorshotell, så det finns massor med företag där. Och jag tror att Olive var inne och hälsade på säkert 7 olika kontor.

Hon får så himla mycket uppmärksamhet och det var så kul att de hur glada alla blev av att se henne. Vi sitter bredvid Huda Beauty och jag fick en stor påse smink av dem när Olive sprang in och hälsade på. Hundtricket delux!

Jag har ju aldrig jobbat på ett kontor tidigare och jag älskar verkligen att ha ett ställe där jag kan gör mitt bästa när jag är där och lämna jobbet bakom när jag går hem.  När man jobbar hemifrån så blir det att man jobbar hela tiden så fort man är vaken. Det är så himla stressande att alltid ha datorn nära.

Nu bloggar jag och grejar med mina egna kanaler när jag är hemma. Men det känns som att mitt ”stora” jobb händer på kontoret.

Allt är klart inför eventet nu. Jag hade lite flyt och fick in de grejerna vi saknade under dagen. Jag känner många av tjejerna som kommer redan, så det känns bra att hålla en workshop med dem även fast det är första gången.

Den här gången fokuserar vi på kvinnor över 30 i mode/familj genren med mellan 10-30 tusen följare. Vi måste dela upp det så för att kunna göra många små personliga events. Vi har 30 000 influencers i vår databas, men mitt jobb är att hitta mina favoriter och både coacha och lyfta dem. Hur kul som helst!

Nu hoppas vi bara på fint väder så att vi kan ha vår afternoon tea på takterassen istället för inomhus.

Jaja, nog om jobbet. Men ni märker nog hur taggad jag är.

Jag kommer förresten att försöka ta med Olive en dag i veckan nu. Det var lite varmt på tunnelbanan, så jag fick hålla upp henne vid fönstret. Men det kommer bara att bli kallare väder, så det blir nog inget problem.

Ha en härlig kväll nu fina ni!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *