Min turgubbe, Olive på kontoret & att välja kläder till jobbet

Ni får ursäkta lite dålig uppdatering de senaste dagarna.

Vi håller på att planera vårt första event med xInfluence och det är mycket att göra på konoret just nu. Det är verkligen ett riktigt roligt jobb, men under uppstarsfasen så gör vi väldigt mycket på få personer. Så när jag väl slutar jobba så är det dags att ramla i säng. Jag har lagt till en extra dag på kontoret den här veckan, så att vi kan få allting klart i tid till eventet på Måndag.

Just nu saknas både blommor och fotograf. Men det löser sig.

Jag ska ta in Olive till kontoret för första gången i morgon. De är hundvänliga, så om det funkar bra så kanske jag tar med min lilla pälsiga assistent i alla fall en dag i veckan. Annars hänger hon med vår hundvakt/nanny Cathy de dagarna.

Andra roliga grejer som händer är ett samarbete med ett chokladmärke. Hur passande vore inte det?? Jag är ju smått beroende av mörk choklad och älskar märket. Så håll tummarna att det blir av.

Jag fick även callbacks till båda castingarna jag gick på i Fredags när Ace var med. Han kanske är min lilla turgubbe? Det är två riktigt stora jobb, så om jag får något av dem så blir jag otroligt glad. Så vi håller tummarna även där.

Nu sitter jag i soffan och ska skriva klart ett proposal till en klient innan jag hoppar in i mina yogakläder och springer till Yoga haven. Jag har inte gått så ofta som jag bör på senaste och det märks i kroppen. Jag sover sämre och känner mig slöare när jag inte tränar ordentligt. Men nu tusan!

På den engels bloggen kan ni hitta de 4 sakerna jag tänker på när jag väljer mina jobbkläder.

Ni kanske har märkt att jag oftast visar upp vad jag har på mig på morgonen på mina stories de dagarna som jag går till kontoret? Jag tycker att det är jättekul att få klä mig för olika tillfällen och att känna mig bekväm och stark i en kontorsmiljö är superviktigt för mig.

Nej, nu är det yoga som gäller. Vi hörs i morgon fina ni!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *