Vår helg, vikten av att läsa böcker & min morgon rutin

Tjeeeeena!

Jag älskar hur relaxxad den svenska bloggen är nuförtiden. Jag kör allt det seriösa och lite mer editorial på den engelska bloggen och här på den svenska blir det mer som stories på Instagram istället.

Sjukt skönt för mig som slipper pressen att prestera på samma sätt. Nu är det 4 långa inlägg i veckan på engelska istället för typ 10 på båda språken. Plus lite mindre, personligare inlägg här.

Jag har liksom inte samma intresse av den svenska bloggmarknaden längre. Det är så mycket här i London ändå och jag bor ju faktiskt här. Den engelska bloggen är större än den svenska nu. Så då kan jag ha lite skoj med den svenska bloggen istället.

Hoppas att ni känner att det är kul. Annars hittar ni alltid den engelska bloggen här, om ni vill ha lite mer djupdyk.

Vår helg har i alla fall varit super skön. Vi har mest lekt i olika parker med Ace och hans små kompisar. Lunch ute i solen, promenader och häng hemma. Det blev en sväng förbi TKMaxx där jag köpte nya kuddar till soffan och en ny bok till lillkillen.

Han älskar att läsa och det gör mig så galet glad. Jag är ju en riktig läslus och Garth har typ aldrig läst ut en bok. Jag var lite rädd att Ace skulle missa den underbara fantasivärlden som finns inom oss om han tar mer efter Garth är mig. Men nu bådar det gott.

Man lär sig så mycket genom böcker. Empati, andra tankar och åsikter, nya ställen, händelser och att få vara någon annan för en stund. Det är så nyttigt och viktigt att läsa. Så att ge Ace den gåvan i livet är en stor prio för mig.

I eftermiddag lekte Garth och Ace i trädgården medan jag organiserade vårt linneskåp i källaren. Det låter kanske trist, men jag älskar att ha ordning och reda, så för mig är det terapi. Nu blir jag så nöjd när jag ska gå ner och tvätta och allting ligger där prydligt och väntar. De små sakerna i livet!

Nu ska jag hoppa i säng. Jag jobbar 3 dagar på xInfluence den här veckan. För nästa vecka har vi vårt allra första influencer-event. Det ska bli superkul, men vi har massor att göra fram till dess.

Vi hörs i morgon fina ni och om ni är interesserade av min morgonrutin så hittar ni den på den engelska bloggen här. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Haha, när jag läser detta känns det som att du skriver om mig. 😂 Är en riktig boknörd, min sambo läser kanske en bok på den tiden jag läser tio stycken när vi är på semester. Vill att mina barn ska läsa så de som du säger fått uppleva bok-magin. 😊 Och att organisera skåp, lådor och garderober är ren terapi! 😁

  2. Älskar också att läsa! 🙂 gillar att läsa både den svenska och engelska bloggen.
    Har en liten fråga dock, minns att ni åkte på baby moon. Hade du en speciell gravidförsäkring då? Mina vänner i Sverige har haft det när de rest men när jag googlar här i uk tycker jag det är så svårt att veta om jag bör ha en och i så fall vilken. Om du hade, har du nå tips?

  3. Michelle

    Om jag ska folja en blogg – svenska eller engelska?

    1. Beror helt på dig. Om du föredrar personliga små uppdateringar så skulle jag säga den svenska. Men om du föredrar att läsa mer om mode, skönhet och lite längre inlägg så är det absolut den engelska som gäller.

  4. Tycker verkligen om att det två bloggarna är lite olika. Det känns ändå på något sätt som att vi här ”känner dig” mer än kanske en del av de som följer enbart den engelska bloggen. Många här har ju följt dig lääänge, jag minns till exempel bloggen innan du träffade Garth osv. Så det är kul att få fortsätta följa dig lite mer personligt också 🙂