Ett-plagg-i-månaden, influencer funderingar & Att ta med Ace på möte

Hej kompisar, hur har er torsdag varit?

Det är som ni vet min och Aces dag. Vi går till lekparker, museum eller parken. I dag blev det ärenden och sedan en lekpark i området. Ace har blivit så modig nu och älskar att åka rutschbana själv, även de stora. Det märks att han växer lite som person varenda gång han har klarat av att klättra upp och åka ner för en ny.

Sen på eftermiddagen fick han komma med på möte inne i Soho. Jag försöker att inte planera möten på torsdagar, men i bland går det inte. Så då får han följa med. Förra gängen headbangade han ett marmorbord lilla stackarn… det var nog det mest misslyckade mötet i mannaminne.

Det i dag blev det näst mest misslyckade.

Jag hade inte förväntat mig att han skulle sitta still. Så jag tog med leksaker och massor med snacks, såg till att beställa in glass så fort vi kom dit och hade förvarnat sällskapet. MEN av någon anledning så bestämde han sig att i dag var bästa dagen för att springa så snabbt han bara kan bort från mig. Så vi satt i ett rum vi inte kunde stänga dörren till och Ace skrek ”bye bye, later!” och kutade så fort som hans pinniga små ben bara kan ut genom dörren och in i alla andra rum där folk satt och jobbade. Inte en gång utan säkert 10. Det var heeelt omöjligt att föra ett samtal.

Jag kan ju inte bli arg på honom heller. Han förstår ju inte varför jag måste sitta still och vara tråkig när han har spring i bena. Men jag hade hoppats på liiite mer flyt.

Det blir nog inga mer möten på torsdagar framöver.

Han kanske bara är genomsmart och bestämde sig för att möten är inget han vill göra igen? Lite som det där med att brygga sjukt dåligt kaffe första dagen på ett nytt jobb?

Events är han däremot kolugn med. Då är han en liten solstråle som flörtar han gärnet med alla som vill prata och kan både sitta i knät och stanna någorlunda i samma del av huset som jag är i.

Livet hörrni!

På engelska bloggen hittar ni både mitt ett-plagg-i-månaden köp för Juli och lite funderingar runt on hur influencervärldesn pengarfokus påverkar vår kreativitet. 

Foto – Den eminenta Ida Zander.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hej Tess,

    Något helt off topic här, har tidigare bott i Oxford en kort period och saknar England men orkar inte riktigt med pulsen i London. Är snarare ute efter en helg på något mysigt B&B, ett slott, mysigt spa eller liknande strax utanför London. Tänker mig en timme en och en halv utanför kanske.. har du något bra tips? Tack!

  2. De små är experter på att känna av när uppmärksamheten är delad och inte 100%. Har haft min beskärda del av misslyckade möten där barnen varit med.. svetten rinner och man undrar vem som bytt ut ens barn mot det lilla ”monstret” som plötsligt visar sidor man aldrig sett förut. 😅 Men inland måste de med om man ska kunna balansera barn och karriär. Något att skratta åt sen när de är äldre tänker jag..

    1. Eller hur, de har världens bästa radar!