Jag är tillbaka & Vikten av att vara ledig

Jag är tillbaka!!

Det har varit så himla skönt att ta lite ledigt från bloggarna. Att slippa tänka på att hitta en tid då jag kan sitta framför datorn när jag engentligen bara vill hänga med familjen.

Jag har inte tagit ledigt såhär på många år. Det har inte kännts möjligt förr, men nu var det dags.

Det är så viktigt att få vara helt ledig ibland och bara strunta i morgondagen. Leva i nuet.

Vi hade otroligt fint väder hela tiden vi var i Sverige. Så vi har badat i poolen, legat på stranden, fiskat, grillat, promenerat, lekt, sovit ut och umgåtts med familjen.

Ace har verkligen bondat med Pappa och Aja. Varje morgon ropar han ”HELLOOOO Mormor! och ”HELLOOOO Morfar” när de har kommit ner från sovrummet. Pappa och Ace har lekt, Aja och Ace har plockat potatis och Ace och kusin Harry har sprungit runt som två små nakna busungar i trädgården och varit hel sjövilda. Sötnötter!

Det har varit så värt att ha den här tiden tillsammans. Jag önskar att vi hade mer tid tillsammans.

Hur spenderade ni veckan i värmeböljan?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Man får inte mer tid, man TAR sig tiden till vad det än må vara. Ett dygn behöver inte ha fler timmar, man behöver göra val, prioritera bort något som är mindre viktigt och göra dom timmar vi har varje dygn kvalitativa.

    1. Oj vilka kloka ord <3

  2. Låter som att du har haft det riktigt bra! Så viktigt att även egna företagare tar sig tid att vara helt lediga.

  3. Du har så himla fin hy. Jag är snart 30 och märkt att min hy börjat ”hänga” lite vilket jag ser att din inte gör. Hur har du lyckats med det? Så fort jag äter tex choklad eller glass svullnar mitt ansikte upp och hänger ner men kan göra det annars också om jag är trött eller har pms tex. Hur kan man motverka detta problemet (utöver att inte äta socker)?