38°C, andra veckan på xInfluence & vi kommer till Sverige

Hello kompisar! Hur mår ni?

Här är det värmebölja galore. 30 grader både igår och i dag och på torsdag ska det bli 38!! Men det slipper vi som tur är, för vi åker till Sverige i morgon. London i 30 graders värme är illa nog, men 38°C, det är ju helt sjukt.

Stackars Olive kommer att stanna kvar i bastun. Men hon är säker med Cathy som har isväst, ismatta och en dyson fläkt till förfogande för hundarna. Hon får bara gå ut tidig morgon och sen kväll. Redan på fredag ska temperaturen gå ner med 10 grader, så då blir det lite mer normala nivåer igen.

Helt galet ändå. 38°C måste ju vara rekord i England.

Jag har precis avklarat min andra vecka på xInfluence och det blir bara roligare och roligare. Jag var med på mitt första klientmöte i dag, vi har skickat ut inbjudningarna till vårt event i Augusti och det har rasat in ansökningar till plattformen. Så himla kul!

Nu ser jag verkligen fram emot en vecka i Sverige.

Det är Aces kusin Harrys tvåårsdag på torsdag och på fredag har jag lite av en jobbdag i stan och ska jag bland annat möta Ida Sjöstedt. Resten av tiden ska vi bara hänga på Ekerö, bada i poolen och i havet, gå på skogspromenader, äta god mat, åka ut med båten och allmänt bara vara.

Jag kommer inte att uppdatera bloggen så himla mycket den här veckan. Jag behöver få vara i nuet med familjen en stund. Men jag kommer att hålla låda på Instagram som vanligt. Så följ mig gärna där. 

Jag är tillbaka som vanligt igen nästa tisdag.

Vad härligt att det ska vara fint väder hemma i Stockholm hela veckan. Med lite vettigare temperaturer. Åå vad jag längtar hem nu. Vi ses där!

Ni hittar min måndagslista på den engelska bloggen. Kika gärna in där. 

Foto – Ida Zander. Klänning – Dea Kudibal.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *