Scoop London, Influencer shaming & ta bort likes på Instagram

Hej finaste ni, hur var helgen?

Vi har spenderat mycket tid lekande i parken med Ace. Han har fått en liten hjälm nu när han susar fram fort på sin lilla scuttlebug. Så sött!

I dag var jag förbi Scoop London som är en tradeshow för modemärken här i London. Jag var inbjuden av en PR firma för att se Dea Kudibals senaste kolletion och passade även på att spana in lite andra roliga märken.

Det fanns så mycket fint och det var så kul att prata med olika märken. Jag frågar alltid om ev hållbarhetstänk först.

Tyvärr så fick jag mig en dos av ”influencer shaming”. Det var två företag som i princip skällde ut mig för att jag var influencer… jag hade frågat en var de säljer sina produkter någonstans och den andra vad deras priser låg på i genomsnitt. Båda för att se om det skulle vara en bra match för att visa er på bloggen. Ena kvinnan frågade vilken butik jag jobbade med och när jag svarade influencer så försökte hon vifta iväg mig som en ovälkommen hund. Fina kläder, inte lika fina människor tyvärr.

Det här händer allt som oftast här i London. Mycket har givetvis med att göra att det finns massor med oseriösa influncers som ger märken dåliga erfarenheter. Det är bara synd att vi som faktiskt är seriösa blir illa behandlade.

Men jag är hårdhudad, så det enda som händer är att jag inte kommer att skriva om dem. That’s it.

I morgon är det dag 3 på det nya jobbet. Det ser jag fram emot. Vi har redan börjat planera vårt första event, det ska bli så kul!

På engelska bloggen har jag skrivit om varför jag tycker att det är väldigt bra att Instagram tar bort likes. Ni kan även se klippet när jag var hos TRT World och satt med i en diskussion inom social media och mental hälsa.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *