Olives nya sittplats, övernaturliga serier & 15 skönhetstips

Hur nöjd ser inte Olive ut på den här bilden?

Vi tog lite nya bilder till Aces MOT portfolio i parken häromdagen. Det bästa sättet att få honom att stanna framför kameran och titta upp är att ställa Olive på Garths rygg. Hon trivs väldigt bra där och både satt och tillslut la sig tillrätta där uppe.

Snacka om att jag uppskattade en dag hemma i dag på ett helt annat sätt än förut. När man är hemma hela tiden så blir det tillslut att man klättrar på väggarna. Men när man får ha lite av allt så känns det helt annorlunda.

Ace var på förskolan halva dagen och jag satt hemma och jobbade och drack kaffe i godan ro. I morgon är det min och min skrutts helt lediga dag. Vi ska leka i parken tänkte jag.

Jag älskar att jag får ha allt just nu. Det blir liksom att jag uppskattar varje dag för vad den är.

Just nu sitter vi och tittar på ”OA” på Netflix. Jag tycker att andra säsongen är mycket bättre än den första. Men jag är lite av en fantasy nörd. Så allt som är lite övernaturligt passar mig som handen i handsken. Ge mig vampyrer, spöken, medium, andra världar och magi alla dagar i veckan.

Någon som har någon bra lite övernaturlig serie att rekommendera?

Det blir ett kort hej här i dag för jag har precis skrivit ett mastodontinlägg på den engelska bloggen. Hela 15 skönhetstips blev det. Jag kunde inte välja, så jag skrev ner alla.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. The Magicians!

  2. Pernilla

    Du har säkert redan sett den, men Supernatural är toppen. Om inte så finns typ 11, 12 säsonger att bingekolla en regnig dag 🙂

  3. Charmed nya och originala, Sabrina, Witches of Eastend, The Secret Circle.

  4. American Horror Story säsong 1,3 och 8.

  5. Stranger Things er et must!