Så mycket kul jobb!

Alltså vad kul mitt nya jobb är!

Jag sitter just nu mest med vår CEO och bollar idéer, lägger upp strategier och planerar events. Min roll är verkligen precis vad jag vill att den ska vara. I alla fall hittills. Planen är att företaget ska växa snabbt och vi ska bli många fler så fort plattformen öppnas upp på riktigt i Augusti. Väldigt spännande!

Sen är det kul att få gå till ett kontor och ha någonstans att jobba på riktigt. Det är så vanligt för många andra, men för mig är det spännande och annorlunda.

Ett annat spännande jobb är kampanjen som jag gjorde för Max Factor tidigare i år. Jag hintade lite om att det var ett stort skönhetsföretag om ni kanske minns? Det var ett modelljobb genom min agentur och vi tog ganska många olika bilder så det kommer antagligen ut fler snart. Den här bilden ligger i alla fall uppe på deras Instagram konto.

Just nu känns verklgen jobb-tårtbiten full på ett bra sätt i livshjulet. Så härligt!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *