Jag har nytt jobb!

Sååå äntligen kan jag berätta för er om mitt nya jobb! Jag är nämligen ny ”Head of creative talent” på xInfluence

xInfluence är ett nätverk som jobbar med influencers från Generation X, det vill säga 35-55. En målgrupp som är väldigt stark, men ofta blir bortglömd.

Det är dags att visa världen att det inte bara är millenials som kan påverka inom influencersektorn.

Jag vet precis hur välbehövligt det här nätverket är och det ska bli så galet kul att få vara med redan från start. Vi har redan smygbörjat lite, men officiellt så går plattformen live i September.

Jag hade min första dag på kontoret i dag och fick redan väldigt mycket gjort. Vi sitter precis vid Somerset house mitt i London och har världens utsikt. Så vackert! Det tar mig bara 20 minuter att komma hem och hämta Ace på förskolan och jag stormtrivs redan.

I dag planerade vi lite strategi och i morgon ska vi reka för ett event. Jag kommer att få vara väldigt hands-on och kan egentligen utforma min roll lite som jag vill. Mitt jobb är bland annat att se till att nätverket är användarvänligt för våra influencers, planera events och workshops, komma med idéer och sköta kommunikationen med våra kreatörer.

Just nu är vi bara 4 personer i företaget, men det ska mycket snart bli fler. Tanken är att jag kommer att basa över mitt eget lilla team så småningom.

Jag som aldrig har jobbat på ett kontor tidigare och alltid har skojat om det är nu en del av ett start up. Tänk så det kan gå!

Ni hittar lite mer om jobbet och min måndagslista på engelska bloggen. 

Foto – Ida Zander. Outfit – Dea Kudibal

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Grattis Tess! Du kommer vara super 👍🎉 ska bli roligt att få följa dig i detta också!

 2. Josefina

  Whoooop!!! Grym du är!!

 3. Alexandra

  Stort grattis!! Hoppas och tror att det kommer bli super =) Lycka till!

 4. Caroline

  Så roligt det låter, stort grattis till dig!

 5. Stort grattis!! Det låter väldigt roligt! 😄

 6. GRATTIS! Du kommer göra ett grymt jobb och kul att du fortsätter med båda bloggarna. Även om jag börjat kika in på den engelska bloggen med.
  Stor kram

 7. Caroline

  Grattis!!! Så spännande! 🥳🤩