En helg utan planer, pepp för nya jobbet & couture skönhet

Det är fredag hörrni!

Vi har så fantastiskt fint väder här i London just nu. Klockan är 6 på kvällen och det är fortfarande 26°C och strålande sol utanför fönstret. Vi spenderar all tid vi kan i trädgården och därimellan går vi till parken. Jag har gjort glass till Ace av hans fruktklämmisar (med små papperssugrör som pinne). Lyckan!

Jag ska precis skriva på kontraktet för mitt nya jobb och jag börjar klockan 9 på måndag. Jag håller er på halster fram till dess, men på Måndag får ni veta allt. Det är i alla fall ett jobb som jag tror verkligen kommer att passa mig och som jag faktiskt har mycket erfarenhet inom sedan innan. Jag ser verkligen fram emot att sätta tänderna i min nya utmaning på Måndag.

Men först tänker jag ha en riktigt härlig helg med familjen. Vi har ingenting inplanerat och ska bara göra precis vad vi känner för.

Vi börjar med en BBQ hemma hos oss i kväll med lite vänner. Sommarkänsla deluxe!

Jag funderar på att behålla det så här på den svenska och engelska bloggen. Att jag skriver kortare mer personligt här och så hamnar de längre mer specifika inläggen där. Så får det bli så långt det funkar. Nästa vecka kommer att visa hur mycket tid jag har kvar att lägga på bloggarna.

I dag har jag skrivit om ”Couture beauty” på den engelska bloggen. Om hur trenden går mot mer individuella skönhetsprodukter med färre och mer riktade ingredienser. Och hur mycket lättare vi nu kan välja exakt vad just vi behöver för vår hud.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. AberAber

    Det bloggupplägget låter TOPPEN! Ja tack!
    Lycka till med nya jobbet!