Monica Vinader, RewardStyle & att aldrig ha en dröm

Hej fina ni!

Det har varit en kul vecka hittills. I går var jag på ett fint event för Monica Vinader och I dag var jag på RewardStyle HQ (ett av världens största affiliate nätverk) och satt med i en panel och pratade mode.

Givetvis hållbart mode för min del.

Det är en svår balansgång att vara en influencer och samtidigt försöka att inte uppmuntra till för mycket konsumtion. Jag försöker hela tiden tänka efter och väga. Sen räknar jag även med att ni läsare är smarta nog att kunna göra val för er själva. Det är nog det som gör att det faktiskt funkar, balansen.

Som influencer får jag ju även ha en röst och i det läget kan jag ju påverka. Som att få ge förslag på hur affiliate nätverk kan jobba bättre med såna som mig som inte bara vill sälja sälja sälja.  Jag visar andra influencers att det visst går att inte alltid ha det nyaste och hetsa och samtidigt ha en karriär inom ämnet. Det är otroligt nyttigt.

Jag kände mig reflektiv och lite filosofisk när jag kom hem i kväll, så inlägget på den engelska bloggen handlar om hur jag aldrig riktigt har haft en dröm i livet.  Så kolla gärna in det inlägget. Kanske kan du relatera eller så är du precis tvärtom? Vi alla är så olika och det är ju bara härligt.

Nej, nu är klockan sent och jag ska hoppa i säng. I morgon är det torsdag och min och Aces dag tillsammans. Det ser jag fram emot.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *