En solig helg, bebis FOMO & nyhetsbrev

Hej fina ni! Hur har er helg varit?

Vi har hängt mycket i olika parker, besökt lekplatser och haft playdates med vänner. Det har varit fint väder så vi har passat på att träffa många kompisar utomhus. Det är helt galet hur många som bakar nummer 2 nu i vår vänskapskrets. Jag har nästan lite FOMO.

Jag säger nästan eftersom att jag inte riktigt är där ännu. Vår plan har alltid varit att ha minst 3 år mellan våra barn, baserat på min egen stora syskonskara och så att jag ska hinna jobba lite mellan. Och kan vi bara få ett så är vi nöjda med det med. Det är så många som ska hetsa att vi måste köra nu,nu, nu på grund av fertiliteten. Men för att vara helt ärlig så blir jag ännu mindre sugen då och tänker att jag är så glad som har en perfekt liten pojke redan.

Nu börjar jag ju faktiskt mitt nya jobb på Måndag.

Jag fick kontraktet i dag, har skickat över det till min jurist och så fort jag har skrivit på så kan jag berätta vad det faktiskt är som jag ska syssla med två daga i veckan. Jag själv hatar hemligeter, men så blir det ibland. Men snart så.

Det är så kul att se hur många av er svenska läsare som har hittat till den engelska bloggen.

Jag försöker just nu att köra båda parallellt, men har slutat att lägga upp inläggen dubbelt. Det blir lite mindre, mer personliga inlägg här och lite större, mer djupgående inlägg där.

Bland annat skrev jag om hur glad jag är att trenden har ändrats när det kommer till ”fast fashion” och att alltid ha det ”senaste” i ett inlägg här igår. 

Även måndagslistan har hoppat över till den engelska bloggen nu. Ni kan hitta veckans mantra, affirmation, fokus och inspiration här. 

En annan grej man kan göra på den engelska bloggen, men inte på denna är att skriva upp sig så att man får ett newsletter varje vecka. Det är helt enkelt en liten sammanställninga av inläggen jag har lagt upp och så kan man klicka på det man tycker är intressant. Internationellt är det väldigt vanligt att ha det så och jag fick en riktig överraskning när jag såg hur många som hade skrivit upp sig. Kul med något nytt!

Nu ska jag laga lite pasta och titta på en film. Garth jobbar sent och Ace har precis slocknat inne i sitt run. Olive ligger redan på soffan och snarkar högt. Vi hörs igen i morgon finaste ni!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Cornelia

    Jättebra med den uppdelningen du kör nu! Personliga inläggen är mina favoriter, är glad att du har kvar dom (förhoppningsvis för alltid hehe!) men jag gillar verkligen din mix, är väldigt sällan jag hoppar över ett av dina inlägg och det gör mig absolut ingenting att du kör vissa bara på engelska. Men jättebra att du flaggar för det, jag glömmer bort att klicka in mig på den när du inte länkar, så det du gjort senaste veckan är perfekt!

  2. Jag skulle kunna kommentera exakt samma sak som Cornelia här redan har gjort, skriver under på allt! 😀 När du skrev om svenska/engelska bloggen blev jag rädd att du helt skulle skippa den svenska, för det är just de mer personliga inläggen jag gillar mest. De som handlar mer om mode/skönhet läser jag ibland och scrollar förbi ibland. Spåret du åtminstone just nu är inne på, att skriva mer personligt här och länka till den engelska bloggen för vissa inlägg tycker jag är en perfekt lösning! Lycka till med nya jobbet också, ska bli spännande att få höra mer om vad det innebär!

    1. Vad härligt att ni känner så. jag fortsätter på det sättet nu i alla fall <3