Smink över 30, Olives hälsa & flygmyror

Torsdag och det blir ett snabbt hej idag.

Jag har precis skrivit ett långt inlägg på den engelska bloggen om min syn på smink när jag är över 30 och skillnaden då mot nu. 

Torsdagar är min dag med Ace, så det finns inte så mycket tid att blogga mer än efter middagen. Så jag satsade på ett välskrivet inlägg istället för två halvdanna som det så lätt blir annars.

Vi har varit hos veterinären och fått tillbaka Olives tester. Allting såg bra ut, hon var lite låg i kalium. Men det var inget de var oroliga över eller trodde kunde ha gett henne anfallet. Istället tror de att hon har lindrig epilepsi. Om hon får anfall med några månader mellan så ser de ingen anledning att medicinera henne. Det är bara om det blir mer frekvent som det är värt att prova.

Jag hoppas givetvis på att hon aldrig kommer att ha fler anfall. Men med tanke på att hon redan har haft två så har jag gjort så mycket research som jag kan (och har pratat med många av er) om hur man hanterar anfallen när de händer.

Just nu mår hon bra i alla fall och vi har lekt hela dagen i trädgården. Ace och Olive har så himla kul med vattenslangen. Ace skrattar till han kiknar. Något annat som var galet fascinerande för hans lilla sinne var att vårt svartmyrbo i en av krukorna helt plötsligt började krylla av flygmyror. Jag har nog aldrig sett någon bli så glad av flygande kryp tidigare.

Det är så fint hur de är så öppna för allt när det är små. Myror är coola och intressanta, inte äckliga eller jobbiga. Det bästa var när en eller två landade på honom. Hans ögon bara lyste.

När förlorar vi den synen på världen? Är det i tonåren eller till och med tidigare?

Jag hoppas att ni har haft en toppendag och att ni också har fått se massor med coola flygmyror. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Runt samma tid man plötsligt tycker. Det är äckligt att plocka ”met-mask” tror jag…..