Lite kul ska man ha med!

När jag plåtade med Ida senast så bestämde vi oss för att inte ha en plan utan bara göra vad vi kände för och ha lite kul.

Ida är ju egentligen modefotograf, så hennes stil är lite mer edgy än min. Så det blir riktigt roligt när vi båda bara bestämmer för att strunta i hur saker ska se ut och har kul istället.

Jag har kommit till en ”fuck it” fas i livet.

Jag orkar liksom inte ta allting så himla allvarligt runt blogg och Instagram längre. Anledningen till att jag började med social media är för att det var skoj. Ibland känns det som om jag har tappat den känslan. Det är viktigare att vi har kul och är kreativa än att fokusera på vad som ”funkar”. Det finns så mycket perfekta tillrättalagda bilder där ute i världen ändå.

I dag har jag jobbat hemifrån och sedan gått på yogan första gången på flera månader. Jag har en känsla av att jag kommer att vara en smula stel i morgon. Men det kändes väldigt bra.

Jag hade på mig mina nya träningskläder från NUSA som är gjorda av gamla återvunna fisknät. Så jäkla bra idé! Jag ska ta lite ordentliga bilder och lägga upp så att ni får se dem lite bättre. Men man ser en liten tjuvkik på mina stories i dag.

På den engelska bloggen hittar ni mitt ett-plagg-i-månaden köp för Juni. Det är något som 90% av de jag frågade inte tyckte att jag skulle köpa. Lite kul ändå! Jag kände att det var rätt för mig, så jag köpte det ändå.

Ni kan se precis vad det är här. 

Just nu har Ace picnic i trädgården med Cathy, Olive och alla sina nallar. De dricker té, äter riskakakor och sjunger sånger. Så himla sött.

Alla vi 3 har sån tur som har Cathy. Hon och hennes syster var de som kom till undsättning när Olive hade sitt anfall. Jag vet inte vad jag hade gjort annars. Det är en sak att Olive fick ett anfall, men att det var i lekparken där jag även hade Ace med gjore det riktigt klurigt.

Jaja, slutbabblat. Ha en underbar kväll fina ni!

Min svarta topp kommer från Coast (annonslänk) och solglasögonen från det Italienska märket Glassing. Foto – Den eminenta Ida Zander. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *