Hej Tisdag & Kroppen efter graviditeten och varför jag är trött på att vara tacksam

Ida sjöstedt baddräkt - På den engelska bloggen har jag skrivit lite on kroppen efter graviditeten och varför jag är så trött på att behöva vara tacksam hela tiden

Tisdag och jag har haft en ganska skön dag faktiskt.

Jag jobbade från Megan’s i morse. Drack deras coconut latte, svarade på emails och njöt av att ha ett par timmar för mig själv. Megan’s är så himla fint inrett, så det är verkligen mysigt att sitta där.

Efter det hämtade jag Ace och tog honom till doktorn. Ace har en liten knöl på ett privat ställe som vi är lite oroliga över. Så nu har vi fått remiss till sjukhuset på fredag. Förhoppningsvis är det inte allvarligt. Doktorn i dag hade i alla fall ingen aning alls om vad det kunde vara.

Jag passade på att ge mig själv lite tid att slappna av och titta på skit-tv på Netflix när Ace tog sin tupplur. Han sover mellan 2-3 timmar mitt på dagen. Oftast jobbar jag under den tiden, men i dag kände jag verklgen bara för att sitta och inte tänka ett tag. Lite som en väldigt lat meditation, för jag kan inte ens minnas vad det var jag faktiskt tittade på.

Jag ska börja på mitt nya jobb den 15e Juli, så det är snabba puckar. Jag hatar att vara kryptisk, men snart kan jag berätta vad det är jag ska göra.

På den engelska bloggen har jag skrivit lite on kroppen efter graviditeten och varför jag är så trött på att behöva vara tacksam hela tiden. Ni hittar det inlägget här. 

Min baddräkt och örhängen kommer från Ida Sjöstedt. Ni hittar dem här. (gåvor)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Man ser ju inte ens hur baddräkten sitter?

    1. Nej, det gör man inte. Men man förstår varför om man läser inlägget.

  2. Hej!
    Jag vill tipsa om Mia (http://bakingbabies.se/) som är fysioterapeut med inriktning/specialisering kvinnohälsa. Hon har koll på bäckenhälsa, är väldigt bra på att svara på frågor och ta de på allvar. Att det är viktigt hur det känns, att vi vet våra egna kroppar och behöver tas på allvar, att vissa saker är vanligt betyder inte att det är normalt och något man ska härda ut, utan de går att behandla. Hon skriver bland annat om magmuskeldelning, men mycket mer. Man blir uppmuntrad när man ser hur mycket hon bryr sig och kan om ett sånt viktigt ämne.
    Mvh
    Sofia