Måndagslistan 1 Juli

Hej kompisar, hur mår ni?

Jag har haft en spännande dag. Jag var nämligen på möte på mitt nya jobb. Jag har inte skrivit kontrakt ännu, men så fort allting är påskrivet och klart ska jag berätta mer om vad jag kommer att ha för mig 2 dagar i veckan från och med mitten av Juni.

Det är inom samma branch som jag är i nu, fast på andra sidan. Väldigt spännande!

Jag hade verkligen inga planer på att skaffa mig ett jobb, det här har verkligen bara ramlat i mitt knä. Det visar att man inte vet vad som kommer att hända i framtiden. Helt plötsligt kommer något nytt runt hörnet.

Ganska härligt ändå? Att inte se livet som en rak väg, utan att det är mer som en stig med olika förgreningar som man kan välja håll på. Kompassen är magkänslan och i slutet hamnar vi där vi hamnar och det blir bra oavsett.

Istället för att jag ska skriva dubbla måndagslistor så tänkte jag testa att bara skriva den engelska och så kan ni klicka här för att läsa det inlägget. Jag tänkte att vi kan se hur det går och om det känns någorlunda bekvämt. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Så spännande, är nyfiken på vad det kan vara!