Min helg – Värmebölja, plaskdamm & världens minsta snattare

Hej fina ni, hoppas ni har haft en härlig helg.

Tack för all vettig input om den engelska och svenska bloggen. Jag har inte bestämt något ännu, men om jag väljer att ta det här jobbet, så måste jag dra ner någon annanstans. Men jag har fortfarande lite tid på mig att fundera.

Jag ska dit och möta CEOn i morgon och prata lite mer runt rollen de har erbjudit mig.

Här i London har det varit 34°C den här helgen och vi har spenderat nästan all vaken tid antingen i trädgården eller i  en plaskdamm i Clapham Common. Det har varit en gudagåva att kunna ta Ace dit. Det är en stor pool där vattnet bara når oss vuxna upp till knäna. Men oj så kul det är för de små. (En efter en kom föräldrar och la sig raklånga i vattnet för att orka med i hettan, det är första gången jag har sett vuxna utan barn gå förbi och se genuint avundsjuka ut.).

Ace är besatt av sin lilla gula cyckel, så den kommer med var vi än går nu. Till och med i vattnet i poolen och i duschen… Det är den första grejen han verkligen har fäst sig vid förutom nappen och snuttefilten.

Han skulle promt åka på cyckeln till butiken häromdagen. Det tog oss över en timma att gå dit, handla och komma hem igen. Butiken ligger 5 minuter hemifrån… och till på köpet försökte busungen snatta två paket blåbär och cyckla ut genom dörren i full fart. Säkerhetsvakten fick sig ett gott skratt när han jagade honom ut på gatan.

Vi hade Ollie, Niamh och lilla Arthur över på BBQ i går. Det skiljer bara 3 månader mellan killarna och de går på samma förskola, så de hade superkul tillsammans. Vi hällde upp vatten i en stor plastlåda och så fick de bara och plaska så mycket de ville. Toppen!

Det ska bli riktigt fint väder här i London hela veckan. Inte 34°C som tur är, för det är lite väl att ta i. Men mer lagom. Hur är det hemma i Sverige?

Vi hörs i morgon med vår sedvanliga måndagslista. Njut av Söndagkvällen nu kompisar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Caroline

    Vi har riktigt trist väder där jag bor. Ser ut som det är sol och varmt överallt utom här. Deppigt!
    Nu vill jag dra ut mitt barn i sjön och leka där hela dagarna.