Måndagslistan 24 Juni

Ok, dags att fokusera, reflektera och sätta lite mål. Här är min mantra, vision och fokus den här veckan: Veckans mantra – "Slow and steady wins the race".

Midsommarhelgen är över och jag gissar att många av er har gått på semester?

Vi har faktiskt inte så mycket planerat den här sommaren. Vi ska till Sverige för att fira Aces kusin Harry’s 2-årsdag i slutet av Juli, men annars kommer vi att befinna oss i UK.

Det ska bli varmt och skönt, så vi tänkte passa på att hänga i trädgården och kanske ta en liten staycation någonstans utanför London. Det behöver inte vara mer flashigt eller komplicerat än så.

Den här veckan är full av möten för min del. Det har verkligen lossnat med hela influencerdelen för mig här i London nu. Jag ska träffa ett par agenter, klienter och ett nätverk inom de närmaste dagarna. De målen jag har satt upp närmar sig med stormsteg och allt hårt jobb har börjat ge frukt.

Jag har alltid varit så otroligt försiktig med vad jag vill sätta mitt namn på och förknippat mitt personliga varumärke med. Ni märker säkert att jag inte kör lika många samarbeten som många andra influencers av samma storlek. Det är inte för att jag inte får erbjudanden, jag accepterar helt enkelt färre.

Det har förstås gjort att jag tjänar mindre pengar. Men nu när jag börjar ”hitta rätt” så har jag inga gamla samarbeten som ligger och skaver eller hindrar mig från att jobba med märken som jag verkligen vill jobba med på ett helt annat långsiktigt sätt.

Det har varit värt att vänta, hålla på mig och tänka att det ska vara 100% rätt för att vara bra.

Ok, dags att fokusera, reflektera och sätta lite mål. Här är min mantra, vision och fokus den här veckan:

Veckans mantra – ”Slow and steady wins the race”. Jag uträttar saker i det tysta, sätter långsiktiga mål och jobbar på. Sen när jag når målen så kanske det verkar som om mina ”vinster” kommer från ingenstans, men det gör de verkligen inte. Jag är bara en smygare och jag trivs med det. Hellre sist hela rejset och sen överraska med att gå först över mållinjen.

Veckans affirmation – ”Nästan allt går att ändra”. Det här är inte specifikt för den här veckan är något som jag vill påminna er om. Ibland känns det som om att yttre omständigheter styr våra liv. Det är ofta en illusion. För saker kan hända oss, men det är i slutändan vi som väljer hur vi reagerar och det är vår reaktion som blir vår omständighet. Givetvis gäller det inte allt. Men ofta har vi ett val att se något som ett misslyckande eller en möjlighet. Jag försöker att tänka ”vad kan jag lära mig?” eller ”vad är i min makt att ändra på?” om något inte går som jag hade tänkt mig.

Veckans mål – Veckans mål är att på söndag ha valt vilka nätverk och om jag vill jobba med en agent här i UK. Då ska jag sätta mig och skriva om min businessplan och verkligen cirkla in mina mål de närmaste 6 månaderna.

Ok, dags att fokusera, reflektera och sätta lite mål. Här är min mantra, vision och fokus den här veckan: Veckans mantra – "Slow and steady wins the race".

Veckans dröm – Jag drömmer om att samarbeta med Net-A-Porters nya satsning ”Sustain”.  (annonslänk) Det vore så klockrent! Hållbart mode och kvalité i ett. Den som kan fixa den kontakten åt mig skulle jag vara tacksam för hela livet.

Veckans vision – ” En perfekt clean, nytt PB och jag känner mig stark och smidig i hela kroppen”. Jag är så trött på min Diastasis recti. Det har gått nästan 2 år sedan Ace föddes och den kommer inte att bli bättre nu. Det är inte hur det ser ut som stör mig, för om jag hade 100% platt mage förr, så är den 90% nu och det känns helt ok. Det är hur det känns och allt jag inte kan och får göra. Jag vill TRÄNA ordentligt igen.

Det är knappt att jag kan göra yoga och jag har fått nog. Jag behöver operera ihop musklerna, men då bör jag inte bli gravid igen. Vi vill ju ha ett barn till, så jag får helt enkelt försöka hålla ut till dess. Men det håller helt ärligt på att ta kål på mig. Jag har ju alltid tränat och nu får jag varken lyfta eller träna magen alls. Tänk på hur många övningar där man använder magen till. Inga situps, inga armhävningar, inga lyft, ingen planka… det blir bara springa, simma, dansa (försiktigt) och vissa yoga-övningar kvar. Suck!

Veckans fokus – Jag fokuserar på att organisera och rigga upp inför framtiden den här veckan. Jag jobbar bäst om jag har fasta rutiner, så jag passar på att slipa på dem nu när Garth är i Paris och jag bara har Ace att tänka på.

Veckans händelse – Det ska bli 30°C här hela veckan, så det är utan tvekan det bästa som händer jut nu. Jag ska fixa i trädgården, ta Ace till en utomhuspool och har lagt Olives isväst i frysen. Vi är redo för varmeböljan!

Lärdom från förra veckan – Man vet aldrig vad för kul som lurar runt hörnet. Just nu blir jag mig positivt överraskad nästan varje dag. Så kul!

Veckans vardagslyx – Jag har massor med riktigt lyxig choklad hemma från ett kul event jag gick på förra veckan (Ni som följer mig på Instagram vet nog vad det var). Men mer om det i ett inlägg senare i veckan.

Veckans Inspiration – Jag ramlade ner i ett svart blogg-hål häromdagen och kom upp först ett par timmar senare. Bloggen är inte flashig eller ens någorlunda fin. Men jag hittade flera intressanta artiklar om föräldrarskap som jag slukade. Ni hittar ”Barking up the wrong tree” här.

Vad är din veckas mantra, vision och fokus?

Min leopardtröja är gjord i ekologisk bomull och handmålad från det hållbara märket ”Keepers tees”. (gåva)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Det är verkligen din styrka här i bloggen, din integritet. Så tröttsamt med vissa bloggare där varannat inlägg är reklam, för grejjer som inte har nåt med vad bloggaren egentligen är. Reklam för mobilskal, müsli, strumpor, hoummus etc. känns alltid splittrat och desperat, plus att man tröttnar fort på bloggen.
    Här inne kan man lita på kvalite!