Theo + George – Hållbara hemmaplagg

En riktig storfavorit är Theo + George som gör fantastiskt fina basplagg. Underbara cashmere produkter, perfekta vardags t-shirts och mycket mer.

Innan vi åkte till Sydafrika gjorde jag en liten shout-out på Instagram till små hållbara klädmärken.

Jag tänker att jag tar så mycket bilder till bloggen och mina sociala kanaler att jag lika gärna kan visa upp det absolut vettigaste som går. Just hållbarhet ligger som ni vet mig nära om hjärtat och mode är ett av mina största intressen. Så att kombinera de två är en no-brainer.

Som influencer har jag en möjlighet att inte bara samla ihop all den information jag får från hundratals företag varje vecka, men även välja ut det bästa av det bästa och presentera det för er. Så mitt mål är att sätta ihop en kapselgarderob med hållbara märken och visa att man inte behöver vara en hippie för att kunna klä sig på ett snyggt sätt som även är hållbart för miljön.

Jag har turen att vara i den åldern då jag har råd att köpa kvalité, men även vett nog att inse att jag kan göra skillnad. Jag vill förespråka att ha mindre men bättre och satsar på att skapa en hållbar garderob genom 3 kanaler.

– Klädmärken med ett hållbart ethos och transparens inom produktion, frakt och arbetsvillkor.
– Pre-loved och second hand. 
– Kvalité och tidlöshet. Det är hållbart att köpa ett plagg som vi använder i många många år framöver och köper vi kvalité så kan vi även sälja dem vidare om vi har tröttnat på dem. 

Jag tycker att det är så himla kul att jag verkligen har hittat ”min” genre inom mode och jag är stolt över mig själv som verkligen har gjort en ko-vänding från att vara en trendledd shopoholic till att bara köpa ett plagg i månaden och att ha en välkurerad hållbar kapselgarderob.

En riktig storfavorit är Theo + George som gör fantastiskt fina basplagg. Underbara cashmere produkter, perfekta vardags t-shirts och mycket mer.

Genom min lilla shout-out kom jag i kontakt medett gäng riktigt vettiga och roliga hållbara märken och jag tog med mig flera av dem på min resa.

En riktig storfavorit är Theo + George  (annonslänk)som gör fantastiskt fina basplagg. Underbara cashmere produkter, perfekta vardags t-shirts och mycket mer. De har både ett vettigt hållbart tänk och håller en fantastisk hög kvalitet. De har gratis frakt i hela världen, även till Sverige.

Jag har letat efter ett par riktigt fina cashmere leggings länge och Theo + George gör ett helt perfekt par. Jag hade med mig dem på resan och förutom mina badkläder så var det mitt mest använda plagg. Varje kväll efter min dusch hoppade jag i dem och så satt vi ute och åt middag under stjärnorna. De är varma, mysiga och snygga.

Vi bodde även precis vid stranden och gick ner med vår morgonkaffe* i soluppgången och rastade Debbies och Johns söta hund Buddy. Vilket liv hörrni…

*Det är en liten kaffe i min mugg, jag lovar. Haha det ser ut som om jag går runt med en tom kopp! 

En riktig storfavorit är Theo + George som gör fantastiskt fina basplagg. Underbara cashmere produkter, perfekta vardags t-shirts och mycket mer.

Men det är inte bara i Sydafrika som jag har använt dessa plagg. Som mamma är just fina kläder att bära hemma enormt användbara.

Jag vill klä mig bekvämt för att kunna sitta på huk med Ace och leka, men fortfarande se representabel ut om någon knackar på dörren. Helst skippar jag jeans hemma och istället för att springa runt i gamla träningskläder som jag gjorde förr, har jag börjat bygga upp en liten garderob av riktigt fina hemmakläder.

Det är viktigt för mig som ofta jobbar hemifrån att känna att jag har ”klätt på mig” innan jag sätter mig framför datorn. Annars blir det lätt pyjamas eller sunkiga kläder hela dagen och det mår ingen bra av.

Så jag har nu 3 fina cashmere tröjor, 4 bekväma och snygga t-shirts, ett par cashmere leggings och 2 par andra snygga leggings + ett gäng tjockare stickade strumpor som jag har som min hemmauniform. Och jag känner mig numera alltid fin. Jag tror att det är bättre för både humör och produktivitet att få klä sig snyggt under dagen.

Jag vill knappt ens erkänna vad jag hade på mig förr. Stackars Garth som var tvungen att se mig i gamla urtvättade mjukisbyxor och t-shirts med hål i. Nej, fy, aldrig igen. Någon som känner igen sig?

En riktig storfavorit är Theo + George som gör fantastiskt fina basplagg. Underbara cashmere produkter, perfekta vardags t-shirts och mycket mer.

Jag har även hittat min absoluta favorit t-shirt hos Theo + George. De gör en helt perfekt vit v-neck tisha som inte är genomskinlig, har lagom långa ärmar och varken är för vid eller för tight. Jag har bara en, men jag ska lägga en order på ett par till. (Om man köper 2 får man en 3e gratis!)

Perfekta t-shirts är riktigt svåra att hitta. Så mitt råd är att köpa på sig ett gäng när man hittar en modell som man verkligen gillar.

Jag är så glad att jag hittade Theo + George (eller att de hittade mig från min shout-out). Nu är hemma-delen av min hållbara garderob fixad. Ni kan hitta mina grå cashmere leggings här, min rosa cashmere tröja här och den perfekta vita v-neck t-shirten här. – annonslänkar.

Vad bär du hemma? Fina kläder eller gamla slitna plagg?

*Det här inlägget innehåller gåvor.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Kul med tips på hållbara märken. Jag är lite sugen på ett smycke från norrfolks, står att de återanvänder guld och att diamanterna är framtagna i labb 🙂