Min helg – Turf Games, Purple Dragon & Ett modelljobb

Hur var helgen fina ni?

Vi har kört järnet med Turf Games (CrossFit) både fredag kväll och lördag dag.

Garth var med i ett lag i elitkategorin och trots att han inte har tränat så mycket som vanligt så gick det faktiskt riktigt bra för dem. De kom på 5e plats och då var det lag där som är professionella. De 4 första lagen gick vidare till final och Garths lag missade 4e platsen med två poäng. Så nära! Men de var ganska glada över att slippa vara med på sista workouten och kunna gå vidare ut och festa lite istället.

Ace älskade att vara med och sprang runt i pauserna och försökte lyfta alla vikterna. Han var så söt och kämpade så att han blev helt röd i ansiktet med att lyfta en liten kettlebell.

I dag är det fars dag här i UK och vi firade med att möta Bex, Luke och lilla Milo på Purple Dragon i morse. Det är en medlemsklubb för barn. Alltså barnet är medlem och familjen hänger på.

Tänk er ett lyxigt lekland med en varm pool, musikrum, ett litet kök där barn får lära sig laga mat, ett stor soft-play område, en barnvänlig restaurang och lite olika ställen för föräldrar att sitta och jobba medan barnen leker. Jättekul för killarna som först utforskade alla lekområden och sedan fick papporna hoppa i poolen med barnen medan jag och Bex tog en kaffe.

Om man bor i London och inte har sitt barn på förskolan så är Purple dragon ett bra alternativ för att träffa andra barn och leka järnet. För oss skulle det inte vara värt det, men för Bex som är författare och inte har Milo på förskolan är det verkligen toppen.

I morgon blir det en tidig start för min del. Jag hoppar på tåget 06.10 för att åka till en location för att plåta en katalog. Det rullar in fler och fler modelljobb igen, vilket är superkul.

Hoppas ni har haft en super helg kompisar! Nästa vecka är det midsommar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *