Snart är det midsommmar & ett litet klänningstips

Hej kompisar, kan ni förstå att det nästan är midsommar?!

VART TOG TIDEN VÄGEN?!

Här i London skulle det visserligen lika gärna kunna vara Mars, kallt och regnigt som det är. Vad säger de om vädret i Sverige på midsommar förresten? Här firar vi tyvärr inte på fredagen, utan på lördagen. Det är för att det är en vanlig jobbdag på midsommarafton och ingen vill/kan ta ledigt. Men det är tanken som räknas eller hur?

I år skippar vi det stora kalaset i Hyde Park och åker istället hem till Josefina med ett gäng andra familjer. Barnen är för små för att förstå vad som händer och även om Hyde Park är kul så är det mer av ett vuxenevent.

Jag har en känsla av att småknoddarna kommer att älska små grodorna, alla blommor och jordgubbarna mest. Det ska bli så himla kul att introducera dem till alla våra knasiga traditioner. Varje år kommer de att förstå lite mer av midsommar än året innan.

Josefinas lilla Leo är ju född bara en vecka innan Ace. Ni kan förresten höra allt om hennes förlossning i förlossningspodden snart. Jag säger till så fort avsnittet ligger uppe. Leo kom ju i raketfart minst sagt. Helt tvärtom mot Ace som stannade inne i två extra veckor och fick ta takluckan tillslut.

Om ni inte har hittat en fin mindsommarklänning ännu så kan jag varmt rekommendera denna från Finders keepers. Den finns på Asos här (annonslänk) och är faktiskt på rea just nu. Den sitter verkligen som en smäck och är i ett lite tjockare jeansmaterial. Vilket kan vara lite skönt om vädret inte är helt hundra.

Nu tar jag helg och ska kolla på film med Garth en stund. Han har en CrossFit tävling i morgon, så Ace och jag ska komma med och heja.

Ha en underbar helg kära ni. 

Foto – Ida Zander. Klänning – Finders Keepers, örhängen – Ida Sjöstedt, sneakers – Golden Goose. (annonslänkar)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej! Jag under hur du tänker med sustainability och att handla nytt och framförallt saker på nätet. Jag har själv börjat kolla på hur jag handlar, och tycker att det är svårt att få det hela att funka – svårt att tänka igenom hela supply chain och bestämma hur jag ska handla – etiskt? Miljövänligt (hur mijlövänligt är möjligt….)? Veganskt? Hur tänker du?
    Tack för en härlig blogg! Jag är själv mamma i London och min son är bara några månader äldre än Ace! Kram!

  2. Så otroligt fin!