Den mest magiska klänningen av Ida Sjöstedt

Jag älskar allt som Ida Sjöstedt gör. Hon är utan tvekan min favoritdesigner i Sverige. Mitt mål är att samla på mig ett helt gäng av hennes plagg och älska dem för alltid. De är så tidlösa och av fantastisk kvalité.Jag älskar allt som Ida Sjöstedt gör. Hon är utan tvekan min favoritdesigner i Sverige. Mitt mål är att samla på mig ett helt gäng av hennes plagg och älska dem för alltid. De är så tidlösa och av fantastisk kvalité. Jag älskar allt som Ida Sjöstedt gör. Hon är utan tvekan min favoritdesigner i Sverige. Mitt mål är att samla på mig ett helt gäng av hennes plagg och älska dem för alltid. De är så tidlösa och av fantastisk kvalité.Jag älskar allt som Ida Sjöstedt gör. Hon är utan tvekan min favoritdesigner i Sverige. Mitt mål är att samla på mig ett helt gäng av hennes plagg och älska dem för alltid. De är så tidlösa och av fantastisk kvalité.Jag älskar allt som Ida Sjöstedt gör. Hon är utan tvekan min favoritdesigner i Sverige. Mitt mål är att samla på mig ett helt gäng av hennes plagg och älska dem för alltid. De är så tidlösa och av fantastisk kvalité.Jag älskar allt som Ida Sjöstedt gör. Hon är utan tvekan min favoritdesigner i Sverige. Mitt mål är att samla på mig ett helt gäng av hennes plagg och älska dem för alltid. De är så tidlösa och av fantastisk kvalité.Jag älskar allt som Ida Sjöstedt gör. Hon är utan tvekan min favoritdesigner i Sverige. Mitt mål är att samla på mig ett helt gäng av hennes plagg och älska dem för alltid. De är så tidlösa och av fantastisk kvalité.

Vad kul det är att skapa när man känner sig motiverad och inspirerad. Just nu tycker jag verkligen att allting är så himla kul!

Det värsta som finns är att behöva klämma fram kreativitet och det faller nästan alltid platt.

Jag älskar alltid våra bilder som Garth och jag tar när vi är ute och reser. Det är en viss kemi som bara funkar. Som synd är så är vi inte så himla bra på att hålla med varandra och båda vill vara art director. Så på grund av det så har vi för vårt äktenskaps skull bestämt att vi bara fotar tillsammans när vi är på semester.

Men visst är han duktig?!

Sen hjälper det att Ida Sjöstedt gav mig den här fantastiskt drömmiga klänningen i present för ett tag sedan. Den heter Eden och har små blommor i 3d appliqé. Om man är lite mindre klassisk så kan man ha den som en bröllopsklänning, annars är den en showstopper att ha på fin fest. Jag har väntat på ett kul tillfälle att bära den, men blev otålig och tog med den till stranden istället. Why not?

Jag får bära den på någon fin baluns senare, men för nu är det min strandklänning.

Jag älskar allt som Ida Sjöstedt gör. Hon är utan tvekan min favoritdesigner i Sverige. Mitt mål är att samla på mig ett helt gäng av hennes plagg och älska dem för alltid. De är så tidlösa och av fantastisk kvalité.

Landskapet här är så vackert. Mjukt mot hårt, ljust mot mörkt, djungel mot hav. Varenda hörn är vänligt för ögat. Och ljudet av stora vilda vågor som slår på natten är så lugnande.

Det är så kul att skapa här. Hela stämningen är magi. 

Min romantiska klänning från Ida Sjöstedt är tyvärr slutsåld, men ni hittar en liknande här (annonslänk + gåva). 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Bild nr 5 är typ den finaste bilden jag har sett 😍 ser ut att kosta några hundra tusen om det hade varit en professionell fotograf ✨ verkligen jätte fin. Det syns att du är proffsmodell 😅

 2. Vilken magisk klänning!

 3. Wow!
  Fantastiskt!
  Alla rätt, person, klänning och bakgrund.🙏🏼❤️
  Lite cred till fotografen också ☺️

  1. Tack snälla, jag ska hälsa Garth det <3