45 on Eat Street

Vilka härliga dagar vi har här i Durban. Jag har hittat det stället som jag vill bo på om jag tröttnar på London. Vi äter fantastisk mat (45 on Eat Street!)

Vilka härliga dagar vi har här i Durban. Jag har hittat det stället som jag vill bo på om jag tröttnar på London. Det är bara så perfekt.

Varenda restaurang vi går till har fantastiskt god mat (45 on Eat Street!), varje dag ser vi en strand finare än den förra, Ace leker utomhus hela dagarna och sover som en stock om nätterna. Maten är fantastiskt färsk, fisk och skaljduren är bland det bästa jag har ätit och allting är så billigt.

Vi skulle kunna sälja lägenheten över vår och köpa ett 6 sovrums hus med pool och sjöutsikt precis vid stranden. Helt knäppt!

Jag förstår verkligen varför John och Debbie lämnade London och flyttade hit istället. De bor superfint med världens utsikt över havet. Vi sitter vid solnegången och tittar på valar och delfiner med kikare.

Durban är helt f*cking fantastic! Bästa stället jag har varit på.

Just nu är det en dröm, men om vi låter det sjuda en stund kanske det blir ett långsiktigt mål och vem vet. Kanske hamnar vi här i värmen en vacker dag.

Vart skulle ni helst bo i hela världen?

Min klänning kommer från Karen Millen (annonslänk) och ni hittar den här. Location är underbara 45 on Eat Street, allt vi beställde och åt var fantastiskt gott. 

Vilka härliga dagar vi har här i Durban. Jag har hittat det stället som jag vill bo på om jag tröttnar på London. Vi äter fantastisk mat (45 on Eat Street!)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Låter fantastiskt! Hur upplever du o era vänner det med brottsligheten o känslan av trygghet? Min mamma bodde som barn i Durban och jag skulle gärna vilja åka dit med min familj så lite tips på områden att bo i mm. skulle vara trevligt 😀

 2. Åh, kan i inte få fler bilder från huset och från Durban? Härligt att ni njuter så mycket!

 3. I live on an island in south west Canada. My home is two blocks from the sea. I have a big house and a gigantic yard and wake up to a view of snow capped mountains. Here in this small city of lovely homes and beautiful gardens you can find every kind of restaurant and coffee shop. Skiing and surfing are both close by, as are old growth rain forests. Tourists flock here. And yet, I would like to live in Denmark. : ) So funny … we always want what we do not have. Durban sounds wonderful and very different from London!

 4. Skulle kunna tänka mig Nya Zeeland om familj och vänner följde med. Eller Australien, Kanada eller Sydafrika.

 5. PS.Såg i ett tidigare inlägg att du missat gemenskapen vid brasan på kvällarna.
  Undrar bara.Varför delade ni inte ansvaret?Du borde väl ochså ha fått deltagit i gemenskapen runt brasan.
  Hur har ni det med jämnställdheten?
  Viktigt!
  DS.