Leva för att jobba eller jobba för att leva?

Hur fin är förresten inte min blå klänning i linne från Aspiga? Jag har burit den flera gånger under den här resan. Aspiga är ännu ett vettigt hållbart märke som har rötterna i välgörenhet. Jag känner att jag så mycket hellre lyfter märken som dem än de som inte har ett bra hållbarhetstänk. Speciellt när de gör så snygga plagg som den här klänningen. Den är verkligen en storfavorit redan. Hur fin är förresten inte min blå klänning i linne från Aspiga? Jag har burit den flera gånger under den här resan. Aspiga är ännu ett vettigt hållbart märke som har rötterna i välgörenhet. Jag känner att jag så mycket hellre lyfter märken som dem än de som inte har ett bra hållbarhetstänk. Speciellt när de gör så snygga plagg som den här klänningen. Den är verkligen en storfavorit redan. Hur fin är förresten inte min blå klänning i linne från Aspiga? Jag har burit den flera gånger under den här resan. Aspiga är ännu ett vettigt hållbart märke som har rötterna i välgörenhet. Jag känner att jag så mycket hellre lyfter märken som dem än de som inte har ett bra hållbarhetstänk. Speciellt när de gör så snygga plagg som den här klänningen. Den är verkligen en storfavorit redan. Hur fin är förresten inte min blå klänning i linne från Aspiga? Jag har burit den flera gånger under den här resan. Aspiga är ännu ett vettigt hållbart märke som har rötterna i välgörenhet. Jag känner att jag så mycket hellre lyfter märken som dem än de som inte har ett bra hållbarhetstänk. Speciellt när de gör så snygga plagg som den här klänningen. Den är verkligen en storfavorit redan. Hur fin är förresten inte min blå klänning i linne från Aspiga? Jag har burit den flera gånger under den här resan. Aspiga är ännu ett vettigt hållbart märke som har rötterna i välgörenhet. Jag känner att jag så mycket hellre lyfter märken som dem än de som inte har ett bra hållbarhetstänk. Speciellt när de gör så snygga plagg som den här klänningen. Den är verkligen en storfavorit redan. 

Hej kompisar, hur mår ni?

Vi mår så bra som man bara kan här nere i Durban. Tusan vilken livsstil man har här nere. Härlig strand, stad, underbart fina hus, trevliga människor, fantastisk mat och saker att se och göra precis hela tiden. Sen att man kan pipa iväg på safari när man känner för det är inte så illa det heller.

Ace är så trött att han somnar som en stock och sover 12 timmar utan avbrott, tuppluren på dagen är 3 timmar och därimellan kör han järnet.

I dag var vi till exempel på en stor farm med massor med djur man kunde klappa och gulla med. Hästar, getter, kaniner, marsvin, ankor, sköldpaddor, grisar och griskultingar. Så söta girskultingar! De flesta djuren sprang fritt och Ace kunde gå runt och träffa, mata och klappa dem helt själv. Han var helt salig!

I morgon ska vi hänga på stranden hela dagen. Ace har aldrig riktigt gillat vatten, men här där det är varmt i havet är han helt överlycklig när han får stå i vågorna. Jag som är en strandälskare av högsta grad är så glad att jag har fått en skrutt som är lika glad i sand och vatten som jag är.

Jag skulle kunna bo här nere, på riktigt. Allt är bara så himla perfekt och det känns verkligen som att man kan jobba för att leva och inte leva för att jobba här. 

Hur fin är förresten inte min blå klänning i linne från Aspiga?* Jag har burit den flera gånger under den här resan. Aspiga är ännu ett vettigt hållbart märke som har rötterna i välgörenhet. Jag känner att jag så mycket hellre lyfter märken som dem än de som inte har ett bra hållbarhetstänk. Speciellt när de gör så snygga plagg som den här klänningen. Den är verkligen en storfavorit redan. 

*Klänningen är en gåva från Aspiga.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Ni borde verkligen flytta dit!!!

 2. Så fin du är! Kan du inte fixa en rabattkod? 💜

 3. Hej! Så intressant att läsa då jag och min man funderar på att flytta till durban. Min man är därifrån och sen vi fått barn känns London inte lika optimalt.. Nu hade vi gärna haft ett stort hus med pool och inte en lägenhet som knappt har plats för ett skötbord 😂.
  Ha en fortsatt trevlig semester och njut av biltong!

 4. Tess, skulle föreslå att fu tar av dina roescolored glasses en liten stund.
  Hur pass fritt är Durban?
  Brottsligheten har high ranking.
  Hur många bor utan inhägnad, betong?
  Ingen kritik mot dig, bara min känsla …
  Önskar allt gott.