Mer skönhet från The Ordinary

Mer skönhet från The Ordinary - Tess Montgomery

Hej kompisar!

Jag sitter på en hotellsäng och bloggar på ett halvknackigt internet halv tolv på kvällen.

Vi är på plats för Meg och Andys bröllop och har lämnat av både Olive och Ace hos Garths familj på vägen. Det ska bli jättekonstigt att båda sova borta tillsammans utan Ace. Vi har ju lämnat honom ensam med varadra förr, men aldrig med någon annan över natten.

Det hade i allafall gått jättebra att natta, så nu kan vi slappna av och njuta av att ha lite egentid. Eller Garth är ute på middag med alla killarna och jag får ligga och läsa bok på rummet. Precis den typen av egentid jag behöver.

Jag har förresten beställt hem lite fler saker från The Ordinary. Ni kanske minns att min retinol – annonslänk, är från dem.

Jag älskar att de har alla ingredienser separat och att det är så billigt. Det är ett toppensätt att kunna testa ett ämne på huden utan att behöva känna att man slösade pengar om det inte funkar. Man kan ju alltid köpa en lite lyxigare variant av det som passar ens hud senare om man känner för det.

Den här gången köpte jag deras ”Buffet” annonslänk, som är som ett superserum med aminosyror, peptider och hyaloronic acid. Jag har läst mycket gott om den för anti-ageing. Jag skulle rekommendera den till de som har hy som inte tål allt för tunga serum. Jag själv föredrar egentligen oljor, och använder buffet tillsammans med min Omega olja från REN. – annonslänk.

Den andra produkten jag köpte var EUK 134 – annonslänk, som är en stark anti-oxidant. Där märkte jag verkligen skillnad direkt. Min hud fick en riktigt fin lyster av den här produkten. Jag använder den lite som en essens, så innan mitt serum både dag och natt. Jag vet inte riktigt hur det funkar, men min hud är mindre röd och mer jämn i färgen när jag använder EUK 134. Det har direkt blivit en storfavorit. En rolig grej är att man blir lite varm i huden när den går på. Jag vet inte riktigt varför, men det är inte obekvämt.

Jag är sugen på att testa allting från The Ordinary nu. En ingrediens åt gången och så kan jag utvärdera vad min hud gillar allra bäst. Jag älskar att de beskriver produkterna ordentligt. På ett vetenskapligt sätt, men ändå så att man förstår.

Nu vill jag veta om någon av er har testat något annat från The Ordinary som ni kan rekommendera? 

Mer skönhet från The Ordinary - Tess Montgomery

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Jag testade deras b5-serum och niacinamide+zinc och tyckte tyvärr inte om dem… båda smular sönder på min hy även om jag låter dem torka in ordentligt innan nästa produkt. Har testat att blanda dem med kräm men känner ändå under dagen att det smular sig i ansiktet. Använder medik8 b5 och paulas choice niacinamide istället som är toppen!

  2. Jag älskar the ordinary! Hade rekommenderat deras marine hyualronics, den direkt efter (återfuktande/hydrating) ansiktsvatten gör sååå mycket för huden. Det är min absoluta holy grail, den kombon gör så att huden alltid är lagom återfuktad. Sen gillar jag även EUK, använder den varje morgon efter niacinamide (euk är inte vattenbaserad, så går efter niacinamide som är vattenbaserad). Deras kräm nmf är också riktigt bra, en enkel återfuktande kräm. Kan kännas lite väl enkel om man är van vid så kallad avancerad hudvård som har mycket aktiva ämnen i just krämen, men är väldigt logiskt om det är så att man använder the ordinary och väljer sina egna aktiva ämnen innan man applicerar kräm. Tror du också skulle gilla deras vitamin c, jag använder hylamide c25 och sen the ordinary resveratol (också en antioxidant som euk) som kombo på kvällen. Sorry för rant, men när man väl upptcäkt deciem finns det så mycket att lära sig :).

  3. Åh det är så bra att få tips som dessa! Precis som du så har jag fått lätt rosacea efter min graviditet (min son är 1 år nu, är en av dem som var med i Framtida föräldrar och plussade efter tre IVF-försök ❤️). Har precis beställt EUK 134 och hoppas på bra resultat för min hud :-). Hoppas ni får det riktigt roligt på bröllopet! Kram ❤

  4. Hej Tess!
    Jag har själv beställt hem deras 0.2% Retinol som du tipsade om och jag har sett en liten skillnad på några veckor i alla fall 🙂 Jag undrar hur det har gått för dig, använder du den fortfarande eller har du gått upp i styrka? Det skulle vara roligt att höra en update om retinol. Tack för en fin blogg!

  5. Älskar allt från The ordinary, är så nöjd!