Ett plagg i månaden i Maj – Jimmy Choo sneakers

Här är de, skorna som är mitt plagg den här månaden – Mina älskade Jimmy Choo sneakers.

Som ni vet köpte jag dem egentligen i April, men de får bli mitt Maj-köp. Det spelar ju inte så stor roll när de är köpta, så länge det blir 12 köp det här året så är jag inte så noga. Men det är fortfarande kul att hålla på mallen och presentera ett plagg i månaden.

Varför köpte jag dessa då? Jag har ju redan köpt ett par sneakers nyligen? 

Jag var ju på Jimmy Choos sample sale och kände att sneakers är verkligen något jag använder ofta, så mycket mer än klackar. Jag har sneakers på mig nästan varje dag sedan jag blev mamma. Så jag ställde tillbaka alla höga klackarna på hyllan och bestämde mig för dessa Jimmy Choo sneakers istället. (Jag fick även de här fina i morsdag present från Ace från samma märke).

Jag gillar att de är svarta och inte blir smutsiga så fort, vilket betyder att jag kan leka lite mer med Ace i parken även om jag har en ”jobbdag” med möten eller events. Sen tycker jag om att de har små prickar som man bara ser om man kollar nära. Lite udda detaljer är något jag alltid har gått igång på. De är även helt otroligt bekväma.

Jag älskar det här köpet och har använt dem hur mycket som helst redan. Ofta matchar jag dem med en klänning som på bilden över. (Den kommer från Gestuz och finns att köpa här – annonslänk.)

Jag jobbar ofta från Megan’s som är en restaurang här i området, det är så himla fint där inne. Alltså ett träd mitt i allt, hur tjusigt? Jag blir inspirerad av att sitta där och blogga.

Sneakers och en somrig klänning har blivit lite av en uniform för mig under veckodagarna. Jag känner mig fin och är praktisk på samma gång. Om jag bara ska sitta på kafé och jobba brukar jag strunta i att sminka mig, då är det bättre att låta huden vila.

Vad blev erat plagg den här månaden? Är det bara jag som har fått en helt annan syn på kläder, shopping och min garderob efter den här utmaningen? Jag kommer aldrig att gå tillbaka till att köpa mycket kläder istället för precis det jag egentligen ville ha igen.

Nu så här 5 månader in så börjar jag verkligen känna att jag bara har saker jag använder och älskar i min garderob. Hur stort är inte det?!

Foto överst – Ida Zander. Location – Megan’s Clapham Common.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Såå snygga sneakers!