En lite läskig TV inspelning & att få träffa en modeikon

Jag måste erkänna att jag har en riktig girl-crush på Alice Temperley nu. Hon gör så himla feminina klänningar, men är en riktig rockig tjej i grunden.

Den här klänningen från Blumarine är en storfavorit i min garderob. 

Jag köpte den pre-loved från Vestiaire när jag var gravid. Den var lagom rymlig för min enorma mage. Och till min stor glädje är den fin på även nu när Ace har flyttat ut.

Jag får så många frågor om den och igår på väg till eventet blev jag stoppad 3 gånger bara på Bond street. Så jag har faktiskt skickat iväg ett DM till Blumarine för att se om den fortfarande säljs någonstans.

Jag matchade den med mina glittriga Jimmy Choo kitten heels och örhängen från Ida Sjöstedt.

Jag måste erkänna att jag har en riktig girl-crush på Alice Temperley nu. Hon gör så himla feminina klänningar, men är en riktig rockig tjej i grunden.

Vilket fint ordnat event det var förresten. Så smart att låta Dr Maryam Zamani och Alice Temperley intervjua varandra. Det blev så naturligt och roligt med blandingen av mode och skönhet.

Alice pratade mycket om hur det var att ha ett så pass krävande företag och samtidigt jonglera småbarn. Det resonerade verkligen hos mig.

Dr Maryam är en av de ledande plastikkirurgerna här i London och specialiserar sig på ögonplastik. Hon har ganska nyligen startat sitt eget märke och jag skrev faktiskt om en av hennes produkter förra veckan (helt orelaterat förövrigt). Hon kan väldigt mycket om huden, hudvård och vad vi kan göra åt olika åkommor vi har.

Om ni är intresserade att höra vad dessa två intressanta damer hade att säga så tycker jag att ni ska kika in min live på Instagram som jag filmade. Den ligger uppe i 24 timmar från inspelning, så till ikväll.

Jag måste erkänna att jag har en riktig girl-crush på Alice Temperley nu. Hon gör så himla feminina klänningar, men är en riktig rockig tjej i grunden. Hon är en sån person som man märker när hon kliver in i rummet. Massor med pondus och en stor dos humor.

Jag måste erkänna att jag har en riktig girl-crush på Alice Temperley nu. Hon gör så himla feminina klänningar, men är en riktig rockig tjej i grunden.

Tidigare på dagen gjorde jag någonting helt nytt för mig – Jag satt med i en panel på ett nyhetsprogram och pratade om hur vi kan göra social media bättre (eller mindre dåligt för mental hälsa etc). Lite läskigt, men mycket roligt.

Det var jag, influencern, och en hel massa experter. Alla var väldigt trevliga, och diskussionen hölls på en bra nivå.

Jag tror att det gick helt ok. Jag har en del kameravana genom mitt jobb som modell, men det här är en helt annan grej. Vi fick veta ämnet i förväg, men frågorna är en del av diskussionen, så det är ändå lite press att tänka när man är där i strålkastarljuset.

Oavsett hur det gick så var det en fantastiskt bra erfarenhet att ha. Jag lovar att lägga upp länken när avsnittet kommer ut nästa måndag.

I dag är det en lugnare dag då mitt enda jobb är att komma ikapp med bloggarna, emailen och annat smått och gott. Jag blev precis bokad till ett roligt modelljobb i morgon, så det blir verkligen ännu mer av en toppenvecka.

Ha en underbar onsdag fina ni!

TRTWorld Round table tv inspelning

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. My comment has more to do with sustainability than with this most recent post but I think it might apply to your TV spot as well (trying to improve mental health) … I read a quote from an environmentalist saying it is much better to have thousands who recycle imperfectly than it is to have a handful who recycle perfectly. A good perspective for everything, I think. Every small thing we do is helping. It all counts!