Tjena Polarna!

Tjena, hur är läget?

Garth älskar att säga ”tjena polarn” när han träffar svenskar. Han tror nog att han är lite cool som har koll på svensk slang. Problemet är bara att frasen kommer från pappa och nog var ”inne” för sisådär 20 år sedan. Men för Garths skull så kan vi väl göra den cool igen?

Vad sägs, ska jag byta ut mitt ”hej kompisar” till ”tjena polarna” istället?

Den här helgen har varit väldigt lugn. Jag är fortfarande brakförkyld och släng på lite mensvärk på det så är jag bara trött. Tur att det är söndag och Garth är hemma. Han tog Ace till parken så att jag kunde läsa en bok i sängen i en timma och det gjorde världens skillnad.

Sen har vi lekt hemma och Garth har byggt om Aces Infento till en balans-cyckel istället. Det är världens coolaste grej det där Infento-kittet. Ace fick det i 1-årspresent av oss, men det är än så länge nog mest kul för Garth.

Det är i alla fall ett kit som man kan bygga om i alla oändlighet. Vi började med en liten fyrhjuling som Ace har rullat runt på här hemma, nu så har den byggts om till en lite cyckel utan pedaler och nästa gång blir den nog till en scooter. Kittet har till och med en liten motor, så när han är äldre kan vi bygga en riktig liten motordriven fyrhjuling till honom. Man kan officiellt göra 37 olika saker att åka på med Infenton. Så smart!

Tjena polarn, T-rex och The natural history museum

I går var vi lite mer aktiva och gick och träffade dinosaurierna på The National History museum.

De har en stor T-Rex som rör på sig i ett av rummen och den tyckte Ace var lite läskig. Men istället för att gråta och gömma sig, så stegade han fram till den, hytte med sitt lilla pekfinger och skrek ”NO”. Så som har gör åt Olive när hon försöker ta hans riskakor. Det var otroligt gulligt. Jag blev lite stolt över hur modig han är trots att han är så liten.

Hellre att han kan stå rakryggad och säga nej när han inte tycker om något än att han springer och gömmer sig.

Tjena polarn ! Mums of mayfair event med Roksanda

Det är skönt att ha laddat batterierna nu inför nästa vecka. För jag har några helt galet roliga dagar framför mig nu. På tisdag är jag med och spelar in en paneldebatt om hur vi kan göra social media better i en stor nyhetskanal. Väldigt vettigt och välbehöveligt. Sen på kvällen ska jag på ett event och få träffa modedesignern Alice Temperly.

Jag har kikat på alla visningarna från modeveckorna i över 10 år, så att få träffa både Roksanda Ilincic och Alice Temperly är verkligen stort för mig. Båda skapar väldigt kvinnliga kläder med mycket färg och det tycker jag om.

Veckan avslutas med ett bröllop mellan två av våra favoritpersoner. Så det ska bli otroligt kul.

En supervecka med andra ord, jag är så taggad!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *