IGTV – Min enkla vardags-makeup med lyster

IGTV - Min enkla vardags-makeup med lyster - Tess Montgomery

Det här inlägget skulle egentligen ha kommit upp igår, men jag hade lite tekniska problem, så det får bli två inlägg idag istället. Det är inte illa på en Måndag ändå? 

Egentligen vill jag bara tipsa om att jag har lagt upp min nya vardags-makeup på IGTV.

Jag har köpt en ny foundation från Dior som är lite mer täckande än vad jag är van vid, men som ändå get en ordentligt fin lyster. Nu på sommaren så får jag trots väldigt noggrann applicering av solkräm mycket fräknar och även pigmentfläckar i pannan (ni kan se dem i videon) och den här foundationen täcker dem precis lagom mycket.

Jag har även köpt en ny concealer från Bobbi Brown, min nya läppfärg från Charlotte Tilbury och paletten från Bobbi Brown. Så det kändes passande att göra en ny video. Jag älskar förresten hur lätt det är att filma på mobilen och bara slänga upp på IGTV. Bilden över blev dock lite konstig och grynig med mobilen. Man ser slutresultatet mycket bättre i videon. 

Jag har medvetet inte gjort videon så glammig och glossig, mest för att man verkligen ska se hur produkterna ser på och så att man ser skillnaden före och efter. Det är helt enkelt bara en superenkel vardags-makeup med lite glow och utan krussiduller.  Inga konstiga tekniker eller skumma verktyg, bara enkelt.

Ni kan hitta alla produkter jag använde här. – affiliate länkar

Är min vardags-makeup mer eller mindre komplicerad än din? Det så intressant att höra hur mycket tid och energi vi känner att vi har tid och ork att lägga ner. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *