Recept på en perfekt möhippa i Valencia

Recept på en perfekt möhippa i Valencia - Tess Montgomery

För att få till det perfekta receptet på en möhippa i Valencia behöver man dessa ingredienser.

En brud – Meg! Hon gifter sig med Garths bästis Andy i slutet av månaden. Ni kan se henne i vitt på bilderna. Hur snygg?!

Vänner – Tjejer, killar, hundar whatever. De som bruden bryr sig om. Den här gången var vi 19 stycken. Mest vänner, men även Megs mamma och 3 mostrar. För mig är det lite ovanligt att ha föräldrar med och jag har inte varit med om det tidigare. Men alla ”aunties” var helt underbara och festade på minst lika bra som vi gjorde. Har man en familj som Megs så skulle jag absolut rekommendera att bjuda över generationsgränserna. I det här fallet var det verligen bara ett plus.

Någonstans att vara – Barcelona kändes väldigt gjort och framförallt dyrt. Där är Valencia ett mycket bättre alternativ om man absolut vill resa till Spanien. Jag var helt blown away av det här stället. Vacker stad + perfekt strand + toppen nattliv + billigt. =100%

Givetvis är det allra bäst för miljön att stanna inom tåg och bilavstånd. Så det är värt att hålla i åtanke.

Ett ställe att bo – Vi bodde på Bonnies i 4 lägenheter. Det var helt fantastiskt bra. Lägenheterna är rena, vackra och man får mycket för pengarna. Det finns även en takterass med bubbelpool, ett spa-område med bastu och grill. När man kliver ut genom dörren än man mitt i stan. Här kommer jag att bo igen!

Recept på en perfekt möhippa i Valencia - Tess Montgomery

En rolig aktivitet för att lära känna staden – Varför inte en 4 timmar guidad cykeltur? Det är ett grymt sätt att lära sig om kulturen och få en känsla för vad som fanns där att göra. 19 tjejer var ganska mycket och vi fick leta efter de sista i ledet både en och två gånger. Men det var otroligt kul!

Recept på en perfekt möhippa i Valencia - Tess Montgomery

Ett coolt ställe att äta middagMarina beach club. Underbar mat, goda drinkar, mitt på stranden och så kan man gå vidare till utomhusklubben efter om man känner för det. Vi snackar sommarparty vibe deluxe!

Hur snygg är inte Meg i sin fina jumpsuit (som jag tror hon sa kommer från Primark, eller Primani som jag föredrar att kalla det).

Recept på en perfekt möhippa i Valencia - Tess Montgomery

En grym klubb att gå vidare till – L’umbracle and Mya club! Gå efter 12 på kvällen för att festa i trägården och efter 2.00 för att gå till klubben som ligger under. Jag har aldrig sett en så vacker klubb i hela mitt liv. Du festar mitt inne i en inomhuspark precis nära vattnet. Vi bara gapade när vi kom in. Grymt bra musik och jättekul att kunna välja om man vill hänga uppe eller nere i klubben. Ett stort tips om man väljer att planera en möhippa i Valencia.

En rolig lek – Vi hade ett kort var med olika sätt att samla poäng under kvällen. Saker som att ta en bild med någon som ser ut som brudgummen, få 3 telefonnummer, armbrottas med en främling, kopiera någons dance moves, dansa på bordet, få en gratis drink osv.

Jag skickade ett snabbt mess till Garth och frågade om han var ok med att jag tog nummer från främlingar och fick direkt tillbaka ”Såklart! Om du inte vinner så blir jag besviken!”. Vilket gjorde att det kändes helt ok att vara med trots att jag är gift och mamma haha. En av (singel)tjejerna kom hem med killarns nummer över hela kroppen. Jag tror att hon vann!

Recept på en perfekt möhippa i Valencia - Tess Montgomery

En (kanske inte så vettig ändå) söndagsutflykt – Katamarantur på vattnet. Jag ÄLSKAR båtar och hade sååå trevligt. Tyvärr var jag en av de få då bakfylla + sjösjuka resulterade i att mer än halva gänget låg på golvet under handdukar och mådde pyton. Så det kanske kan vara bättre att ta den utflykten en dag när man inte har festat till 5 på morgonen kvällen innan. Ett litet tips.

Vi hade otroligt roligt och det var nog den mest lyckade möhippan jag har varit på faktiskt. Det var en perfekt balans mellan lugn tid och party. Ingen blev odräglig eller hamnade i några konstiga situationer. Alla trivdes trots att vi alla inte kände varandra och jag tror att Meg hade superkul.

Vi hade verkligen en helt grym möhippa i Valencia. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Yay, welcome back! Har saknat dina inlägg även om jag verkligen förstår varför du tagit bloggledigt. Ser ut som att ni haft en jättehärlig helg, och ska definitivt kika på Valencia till en tjejresa härnäst. Tack för tipset 🙂

  2. Haha den ska jag typ kopiera rakt av till nästa kompis som gifter sig!! Tack för grymt tips 😁

  3. Delade denna med mina vanner nu som inspiration for var kompis mohippa. Ser FANTASTISKT ut! och hahaha Primani <3

    1. Vad glad jag blir! Vi hade verkligen en toppenhippa!