Måndagsistan 6 Maj

Måndagslistan 6 Maj - veckans vision, mål, inspiration och fokus


Ja det var ju en möhippa som jag skulle på!

Det blir ju lite hyssh hyssh när det är en överraskning för bruden. Så därav hemlighetmakeriet.

Det var faktiskt väldigt smidigt och enkelt att ta sig från Dax till Valencia i Spanien. Jag har aldrig varit där tidigare, så jag blev helt otroligt positivt överraskad. Det är helt enormt fint i Valencia! Hela staden sprakar av färger, restauranger med fantastisk mat i varje hörn, episka nattklubbar och en strand som är så fin som går kan hitta i medelhavet. Det kan vara mitt nya favoritresmål i Europa faktiskt.

Möhippan var helt galet kul. 19 glada tjejer (jag kände bara bruden!) som hade hur kul som helst. Lekar, cykeltur, båttur och så nattklubbar såklart. Vi är alla helt slut, men väldigt glada.

Jag har inte varit uppe så sent på många år!

Ace var supernöjd med Garth i Frankrike och har lekt med sin kompis Axel i Battersea park idag. Jag är så glad att det gick bra för dem att ta sig hem till London själva.

Jag lämnade av mina väskor hemma och så gick hela lilla familjen till Mommi för lite peruviansk mat till middag. Det är röd dag här i UK i dag och vi kände för att klämma ut det allra sista ur semestern innan jobbet börjar i morgon igen.

Jag lägger upp lite mer bilder från vår helg i Valencia i morgon. 

Här kommer veckans vision, mål, inspiration och fokus:

 Veckans mantra – ”Lev på känslan”. Den här helgen gav en välbehövlig paus i vardagslivet och jag är helt glad i hela kroppen. Så jag ska försöka att behålla den här underbara känslan så länge jag bara kan.

Veckans affirmation – ”Jag är Tess, både före och efter barn”. Jag behövde bli påmind om vem jag är utan barn och den här helgen gjorde precis det. Jag fick chansen att verkligen släppa loss, ha kul och vara jag. Även om jag älskar att vara Aces mamma, så behöver jag få bara vara bara Tess lite då och då med. En stor bit av den eftertraktade balansen som vi alla verkar ha problem med.

Veckans mål – Att komma igång igen efter semaster. Få ordning på packning och organisera allting här hemma. Bloggarna ska uppdateras som vanligt och jag vill hinna med att göra en IGTV video där jag visar min vardagssminkning just nu. Jag har bytt ut en del produkter på senaste. Så det känns som att det är dags igen. Min Insta hitta man här.

Måndagslistan 6 Maj - veckans vision, mål, inspiration och fokus

Veckans dröm – Jag drömmer om att upptäcka fler ställen runt medelhavet och Frankrike. Vi har hunnit se så himla många fina områden de senaste två veckorna och det gav verkligen mersmak. Det är ju så lätt för oss att åka från London. Ofta kan vi bila eller åka tåg och det känns extra bra.

Veckans vision – Min vison är att våga gå min egen väg ännu mer. Jag vill bara göra saker som inspirerar mig och får mig att må bra. Jag har kommit en bra bit på vägen redan, men det är fortfarande mycket som kan ändras innan jag är där.

Veckans fokus – Det är dags att hitta en bättre balans i vardagslivet mellan jobb och fritid samt mammalivet och att vara mig själv. Jag ska börja med att ta torsdagskvällar som ”mina” kvällar då jag inte jobbar och ser till att göra något för mig. Gå till gymmet, möta kompisar på drinkar eller bara gå på bio själv om jag vill det. Jag insåg verkligen den här helgen hur mycket jag behöver egentid nu och hur dålig jag har varit på att ta den. Det är inte me-time att jobba!

Måndagslistan 6 Maj - veckans vision, mål, inspiration och fokus

Veckans händelse – Den här veckan är väldigt lugn. Jag har ett roligt frukostmöte på onsdag och på lördag ska jag till tandläkaren. Mer spännande än så blir det inte.

Lärdom från förra veckan – Jag är mer än vad jag tror. Jag måste bara få chasen att tillåta mig själv att leva ut. Ibland känns det som att vissa ansvar och ålder kommer med ett speciellt typ av liv. Även om det stämmer till en stor del, så finns det fortfarande väldigt mycket frihet om man väljer att ta den.

Veckans vardagslyx – Jag tänker sova senast 10.30 varje kväll den här veckan.Jag har en del sömn att ta igen efter helgen!

Veckans Inspiration – Kanske inte inspiration, men hur fint var det inte när prins Harry kom ut och gav en liten presskonferens efter att deras son föddes i dag. Man kan verkligen se hur rörd och stolt han är. Det slog lite på hjärtsträngarna.

Vad är din veckas vision, mål, inspiration och fokus?

Foto – Ida Zander. Min beiga kostym i linnemix hittas här – kavajbyxor – annonslänkar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Tack för att du delar med dig av dina insikter. Just det här kring mammarollen och din egen identitet som individ är så skönt att läsa om, det lugnar mig lite gällande min oro för min framtida livsbalans med familj 🙂