Hejdå Frankrike och Hej hej partyhelg!

Den perfekta resegarderoben, allt är vintage eller pre-loved

Nu lämnar jag inte bara Dax, Mendy och Hossegor bakom mig, utan även mina killar. 

Jag ska iväg till en hemlig destination över helgen och har precis blivit avvinkad vid tåget.

Jag tycker faktiskt att det är svårare att lämna Ace ju äldre han blir. Innan förstod han knappt att jag var borta, nu har han stenkoll. ”Mamma, Maaaaaaaaammmmaaaaa, MOMMY!” Låter det hemma hos oss konstant.

Det är faktiskt bra för Garth att få lite tid med Ace utan mig, annars blir det lätt väldigt mammigt. Men det var ändå absolut svårast den här gången. Jag måste koppla bort och bara lita på att det blir bra. Annars kan jag inte slappna av på hela helgen.

Men jag återförenas med dem hemma i London på Måndag och fram till dess är det en riktig partyhelg som väntar.

Med party menar jag inte att det ska konsumeras mycket alkohol. Jag dricker något glas bubbel eller ett par rom old fashioned på sin höjd. Men jag kan festa ändå. Det är trist att orden ”fest” och ”party” måste kopplas till alkohol. Det handlar mer om uppsluppenhet och att ha kul tillsammans med vänner tycker jag.

Jag ser i alla fall fram emot en partyhelg omgiven av vänner då jag får vara ”Tess” en stund och bara ha kul. Jag har inte full koll precis på vad vi ska göra, men det blir spännande. Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera bloggen under helgen, oavsett finns jag alltid på min Instastories. 

I packningen ligger bland annat den här fina tunikan från Isabel Marant som jag köpte pre-loved från Vestiaire Collective (annonslänk) förra sommaren. Jag shoppar så himla mycket mer second-hand nu och det är en sport att hitta alla små guldkorn.

Skärpet kommer från Maje, Louis Vuitton väskan fick jag i 18-års present och skorna köpte jag hemma i Stockholm när jag var 20. Det är så härligt att ha fina saker i garderoben som verkligen används under många många år.

Coolt ändå att jag har en väska som är 18 år gammal och bara ägd av mig, som jag fortfarande använder. 

I packningen ligger bland annat den här fina tunikan från Isabel Marant som jag köpte pre-loved från Vestiaire Collective 

Foto – Ida Zander

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Min lilla håller också på och skriker ”mamma mamma mamma!” så fort man ska gå, det är så tufft att lämna henne och man känner sig som världens skurk. Det blir säkert lättare med tiden när de förstår mer.
    Fin klänning förresten. (: