Ett Plagg i Månaden i April – Dolce & Gabbana Bikini

Ett Plagg i Måndaden i April - Dolce & Gabbana Bikini

Här är mitt plagg för månaden April – Dolce & Gabbana bikini.

Men vänta lite Tess, skulle inte du köpa något pre-loved?

Jo, men det är ju precis det jag gjorde ju. Denna lilla goding hittade jag med lappar och allt på Vestiaire Collectiveannonslänk. Jag var inte helt säker på storleken och fick hoppas på att den skulle passa. Det är även min allra första bikini med hög midja, så det var verkligen en chansning.

Men så kom den och satt som en smäck. Så glad jag blev!

Ett Plagg i Måndaden i April - Dolce & Gabbana Bikini

Jag uppskattar verkligen mina köp nu när det bara blir ett enda per månad. Jag visste faktiskt inte om den här bikinin skulle hinna komma i tid för att bli mitt April-köp, så jag höll det lite öppet. När man köper från privata säljare på det här sättet så kan det ibland ta lite längre tid än när man köper från en butik.

Vestiaire kollar ju även att alla varor är äkta och i samma skick som säljaren har påstått innan de skickar vidare dem till oss. Det är det som gör att jag känner mig så pass bekväm med att köpa designervaror som är pre-loved från dem.

Hur vacker är inte stranden i Hossego förresten? Och nästan helt tom med. Det är lite smått kyligt i luften fortfarande, men Ace älskar att leka i sanden, så vi är ute hela dagarna. Jag har hittat ett par strategiska platser att lägga oss på så jag faktiskt kan ha på mig bikini utan att det blir för kallt.

Men jag måste erkänna att jag är en av de få på hela stranden. Har man en så fin Dolce & Gabbana bikini med hydrangeas print som den här så passar man på när man får chansen.

Ett Plagg i Måndaden i April - Dolce & Gabbana Bikini

I dag var Garth och Raf ute och surfade och resten av familjen flög drake på stranden. Jag vill egentligen surfa jag med, men trots våtdräkt så är det lite väl kallt i vatten och höga vågor för att jag ska våga mig på att ge mig ut.

Kyla och jag är inte vänner. Istället satsar jag på surfing när det är lite varmare i vattnet. Det är förhoppningsvis inte sista gången vi är i Hossego.

Vad säger ni, skulle ni våga köpa bad eller underkläder som är pre-loved? Om de har alla lappar och plastfilmen kvar som min Dolce & Gabbana bikini hade? Var ligger gränsen för vad som är okey?

Ok, nu vill jag veta vad ert April köp blev! Vad unnade ni er/slog ni till på den här månaden?

Nyfikna på mina andra köp? Hitta det från Januari här, Februari här och Mars här.

Ett Plagg i Måndaden i April - Dolce & Gabbana Bikini

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer

 1. AberAber

  Fin bikini, vackra bilder, underbar läsning från er resa!
  Tack för att du delar med dig, kram!

  1. Tack snällaste du <3

 2. Blir riktigt avis, så snygg bikini! Och så fina bilder!

  1. Tack snälla du. Det är Garth bakom kameran den här gången. Jag är sååå nöjd med mitt köp och fick den till ett bra pris med <3

 3. Riktigt riktigt fin bikini! Och ja om alla lappar och plastfilm finns kvar så känns det ju helt okej ändå. Blev inget April-köp för mig, tror inte jag har shoppat något alls i år faktiskt. Men om jag hade haft råd hade jag säkert köpt något. Gillar verkligen din grej med att bara köpa ett plagg per månad, så bra på flera sätt och vis! Du ser fantastisk ut btw. Kram

  1. Tack snälla du. Den här utmaningen har varit jättenyttig för mig. Jag shoppar så mycket smartare nu och är på bra väg till en hållbar garderob. Man behöver ju absolut inte köpa något alls om man inte vill, men sen kan jag ju tipsa om second hand om det tryter lite i kassan men man ändå är sugen att gå ut och titta lite. kram!

 4. Köpte inget i april så mina två köp i maj kommer bli ett par nya sneakers och vill hitta en snygg kofta.

  1. Bex i kommentaren över kanske kan tipsa var hon hittade sin på 60% rea i kashmir? Hittar man inget en månad så är det ju helt ok att köpa två nästa. Sneakers och kofta låter som bra köp tycker jag.

 5. Det blev en kofta. Lite smått osexigt köp såhär på våren, men den var i kashmir och 60% rea så tyckte det var lämpligt att slå till 🙂

  1. Kashmir är aldrig osexigt! Ett bra och hållbart köp tycker jag. go girl! <3

 6. Riktigt snygg bikini!
  Mitt månadens köp blev en omlottklänning från Rodebjer. Funkar alla säsonger, kan kläs upp eller lite mer casual. Älskar sådana köp!

 7. Super snyggt med hög midja på bikini (på andra, har inte vågat mig dit ännu) och vilka snygga bilder —WOW

  Men du, var inte taxklackarna april köpet!? Mitt shopping minne svek mig oxå i april, VET att jag köpte 2 fillips k plagg på 75% rea på mq i början på månaden, 1 klänning som jag använt massor redan nu, men kommer inte alls ihåg vad det andra plagget var, så får en överraskning vid nästa tvätt=)

  1. April blev lite klurig måste jag erkänna. Inte helt som jag hade tänkt mig. Jag hade redan köpt den här bikinin innan jag gick på Jimmy Choo eventet. Då köpte jag taxklackarna och ett par sneakers.
   Taxklackarna fick bli min mors dag present från killarna och så tänkte jag att sneakersarna blir mitt Maj köp? Lite pusslande, men även om det inte alltid blir 100% som man har tänkt sig så är helheten bra tänker jag.

   Kul med ett hemligt plagg som kommer att titta fram!

   1. Det är morsdag i Sverige 26/5, ni kanske kan fira det med;)! Jätte bra/kul/inspirerande med ”1 plagg per månad” men ibland dyker det ju upp saker på vägen, och är plaggen 100% så kanske inte det gör något precis som du säger:)