En ny vardagshjälte i läppgarderoben

En ny vardagshjälte i läppgarderoben - Charlotte Tilbury "Pillow Talk"

Jag är en sån himla runtinmänniska när det kommer till smink. Men då och då blir jag trött på mig själv och känner att jag måste testa någonting nytt.

Jag har använt samma läppenna och stift från Bobbi Brown hur länge som helst nu (denna och denna – annonslänkar) och det var dags att testa en ny nyans.

Jag var på ett event på Fenwick för ”The Royal Ascot Millinery Collective” förra veckan. Det var en presentation av utvalda hattar inför Ascot. Vi snackar den typen av hattar som man bär på kungliga bröllop och i vissa av områdena på vissa dagar på Ascot. Väldigt elegant och väldigt engelskt.

Jag var lite tidig och passade på att stanna till vid skönhetsavdelningen på bottenvåningen för att uppdatera min sminkgarderob. Det blev en läppenna, ett stift och en ny concealer.

Till vardags vill jag gärna ha en penna och ett stift som ser naturligt ut till mina färger och som smälter in fin med resten av min make-up. Jag vill inte att det ska synas allt för mycket om jag har ätit eller druckit, så att jag inte behöver applicera nytt hela tiden.

En ny vardagshjälte i läppgarderoben - Charlotte Tilbury "Pillow Talk"

Jag har läst och hört mycket gott om just Charlotte Tilbury ”Pillow Talk” . Duon är lite lik min favorit från Bobbi Brown , men mer 90-tals brun. På mig så blir det som att den förstärker min läppfärg, men på ett lite elegantare sätt än min gamla som är lite mer rosigt flickig.

Sitter som berget gör det med. Speciellt pennan, jag var tvungen att använda en rejäl remover för att få bort hjärtat från min arm.

Stiftet är lite mattare än vad jag är van vid. Jag lägger nästan alltid lite läppbalsam på toppen av mina läppstift, för att få en mjukare look. Jag gillar varken glans eller matt finish. Jag vill ha lyster. Så med lite läppbalsam på toppen så blir det precis som jag vill ha det.

Jag har använt den här kombon i en vecka nu och trivs riktigt bra. Den kommer att varvas flitigt med min Bobbi Brown favorit. Ni kan se hur den swatchar under (Ljuset gör nyansen pyttelite brunare än vad den är, så tänk ett steg till mot rosa). Jag ska ta en bild med läppstiftet och pennan på i morgon när jag plåtar med Ida tänkte jag. Så får ni se lite bättre.

Ni hittar Charlotte Tilbury ”Pillow Talk” lip cheat penna här – annonslänk. Och Charlotte Tilbury ”Pillow Talk” Matte revolution läppstift här – annonslänk.

En ny vardagshjälte i läppgarderoben - Charlotte Tilbury "Pillow Talk"

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Köpte en hel del smink från det märket nyligen men verkligen inte nöjd med kvaliten eller ingredienserna som används för att framvarka produkterna – det var tyvärr ett dyrt misstag jag inte gör igen

    1. Vad tråkigt! Jag har bara testat dessa två produkterna. Vad köpte du som du inte var nöjd med?

  2. Elsker sånne tips!! 💖