Måndagslistan 15 April

veckans fokus, affirmation, inspiration och vision

Hej Måndag! Det känns som om jag säger det varje dag numera… vart tar tiden vägen egentligen?

Är ni peppade inför påskveckan? Det är ju en härlig liten kortisvecka vi har framför oss. Inte för att det är tråkigt att jobba, utan för att det är mysigt att samla hela familjen. Även om man inte är religiös så är det fint att ses för att fira någonting. Om inte annat att vi har varandra. Religiösa högtider som påsken ger oss den chansen, oavsett vad vi tror på.

Jag tycker förresten att det är så himla kul att ni tycker att måndagsinlägget är så inspirerande. Jag skrivet det ibland nästan mer som terapi för mig själv än för någon annan. Men jag tror att vi alla kan dra nytta av att reflektera lite mer i livet.

Här kommer veckans fokus, affirmation, inspiration och vision.

 Veckans mantra – ”I min egen takt”. Jag blir lätt överexalterad och vill att saker ska hända nu, nu, nu- Problemet med det är att jag inte riktigt hinner tänka igenom exakt hur jag ska utföra och framför allt upphålla projekten. Så nu har jag bestämt mig för att jag måste sakta ner processen, göra en plan och sen utföra så fort jag är redo. Det är en fin balans mellan att springa in i saker och att vänta för länge och att det rinner ut i sanden istället.

Veckans affirmation – ”Tess is back”. Förra veckan visade mig verkligen att jag kan ha det mesta från mitt ”gamla” liv tillbaka även nu när jag har Ace. Det är helt galet hur fort normaliteten faktiskt kommer tillbaka till livet så fort barnet är över året.

Veckans mål – Jag hade en ”tuta och kör” vecka förra veckan. Jag var överallt och gjorde allt. Så den här veckan behöver jag sitta ner och jobba ikapp. Samla tankar, organisera och fokusera igen. Jag försöker köra ett varannan-vecka system så gott det går.

Veckans dröm – Jag drömmer om att få fokusera mer på saker som jag faktiskt tycker är roligt. Det kreativa! Admin är viktigt, men absolut inte lika kul. Drömmen är att ha en assistent som tar hand om det igen. Jag är inte riktigt där, men snart så!

Veckans vision – ”Tystnad, 9 timmar obruten sömn, andas, hälsosam mat, röra på kroppen, meditera och bara vara”. Jag har en vision att viga en vecka två gånger om året bara åt mig själv. Åka iväg på ett yoga-läger eller liknande. Det måste vara både sportigt och avslappnande för att jag ska tycka att det är kul. Just nu är Ace lite för liten för att jag ska känna att jag vill vara borta så länge, men kanske nästa år.

veckans fokus, affirmation, inspiration och vision

Veckans fokus – Jag måste välja nu. Om modellandet kommer in i bilden igen så måste jag släppa någonting annat. Ace kommer först, så det är bloggen och sociala medier som behöver bli omstrukturerat. Just nu är det två bloggar och en Instagram som tar upp min jobb-tid. Då finns det ingen tid för castingar och fotojobb… Something gotta give. Den här veckan ska jag titta på vad som ger mig mest och minst och försöka utvärdera och göra en plan för framtiden.

Veckans händelse – Jag ska på ett möte med grundaren av ett nätverk av mammor på Tisdag. Det finns många av den typen här i London. Men just detta nätverket har vissa aspekter som jag känner kan passa mig bra. Jag har velat involvera mig i någonting liknande länge, men har inte hittat rätt ännu.

Lärdom från förra veckan – Jag är inte för gammal för att boka riktiga dröm-fotojobb. Jag var inte riktigt säker på hur modellandet skulle se ut nu, men förra veckan visade att än finns det krut kvar i tanta.

Veckans vardagslyx – På fredag går Garth på ledighet i 19 dagar. Hur härligt? Vi spenderar själva påskveckan här i London och sedan åker vi ner till Ibanez familjen i Dax i Frankrike i en vecka. Den här våren kommer att bli så bra!

Veckans Inspiration – Den här veckan är min inspiration en vän och bloggare/journalist. Nämligen ingen mindre än Ebba Kleberg von Sydow. Jag tycker att det är så himla viktigt att som hon har gjort, dela när livet rullar lite för fort. Ebba är verkligen super woman och lite för mycket så på senaste. Jag tycker att hon är så genuin och ärlig. Så hon får inspirera oss att trampa på bromsen när det behövs.

Vad är ditt fokus, affirmation, inspiration och vision den här veckan?

Foto – Ida Zander

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Jag skulle fortsätta följa dig även om du bara skrev på engelska och inte körde instagram! Skulle bli ledsen om du valde insta över bloggen

    1. Ja, samma här. Sluta inte blogga, du är superinspirerande! 💕

  2. Ditt hår är verkligen magiskt fint!!!

  3. Sluta inte blogga. Lej ut översättningen till engelska eller postning och community management på Instagram. 💜