Min helg – Plåtning, date night och barnvänligt i London

Hej kompisar! Jag hoppas att er helg har varit toppen.

Efter 3 veckor av Garth borta under helgerna var det jätteskönt att få spendera lite tid tillsammans som en familj.

Han tog fredagen ledigt för jag hade en riktig drömplåtning med en av världens största skönhetsföretag. Jag har velat jobba med dem under hela min karriär och nu hände det!

Den här veckan har faktiskt varit helt magisk jobbmässigt. Två fantastiska modelljobb som jag är så glad över. Det var precis vad jag behövde för att få tillbaka mitt självförtroende efter graviditeten.

Ett jätteplus var att världen sötaste lilla vovve Simba var med i studion och höll oss sällskap. Har ni sett något så litet och fluffigt? Det gjorde verkligen min dag!

Plåtningen gick superbra och jag njöt av att ha en dag ”ledigt”. Att få sitta med en kaffe i handen och bli sminkad av en riktigt duktig makeup artist. Jag kände mig så fancy att jag inte ville sminka av mig på kvällen.

Jag kom hem efter läggdags och det kändes lite konstigt. Men Ace fick en heldag med sin pappa och det är jättenyttigt och kul för dem.

Visst har han blivit stor? Det är helt galet. Jag behöver liksom inte ta med mig vagnen längre när jag ska gå till parken. Han går själv.

Eftersom att Ace är så himla bekväm bland folk, älskar att prova ny mat och jag har haft en så bra vecka så bokade jag in hela familjen på en liten datenight på Sticks n Sushi i Lördags. Vi hade bordet bokat till 6 och beställde alla våra vanliga favoriter. Sticks n Sushi är stället vi går till när vi firar, så det var kul att äntligen ta med Ace dit.

Han åt allt utom sushi. Miso lax, räkor, pilgrimsmusslor you name it. Det blev många ”yum” och han åt allt som vi gav honom. Jätteglad var han hela middagen och vi hade hur trevligt som helst. Vi har fått världens snällaste och mest sociala unge. Helt galet! Han kom i säng en timma sent, men så blir det ibland. Han sov hella natten i alla fall, så skönt för oss.

I dag tog vi det lugnt hemma och lekte i trädgården på förmiddagen. Men kände att vi behövde komma ut på eftermiddagen. Så det blev en favorit i repris. Vi gick till the science museum igen. Det är så himla kul för hela familjen där. Jag kan inte rekommendera det nog för er som har barn eller reser med barn hit till London.

Så det var min helg! Hur var er?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej! Vad har hänt med din blogg? Den går inte att läsa via bloglovin längre utan kommer bara som en förhandsvisning… hoppas det går tillbaka!