Stilflört just nu – En oversize kostym

Stilflört just nu; En oversize kostym - Tess Montgomery

Ni känner mig som en pastellälskande klännings-tjej. Men på senaste har jag överraskat mig själv med att fastna för både en och annan oversize kostym. Gärna med ränder eller rutor och alltid med sneakers.

Det är det perfekta sättet att vara upp och nedklädd på samma gång. Skönt, avslappnat och funkar till det mesta.

Som mitt Maj-köp funderar jag på att investera i en riktigt snygg oversize kostym. Kanske i linne, om jag pallar med att den skrynklar lätt. Jag tycker att stryka är det tråkigaste som finns i hela världen. Jag försöker verkligen alltid att undvika att köpa saker som jag måste stryka. Men för rätt kostym kanske jag ska göra ett undantag.

Jag bär helst en t-shirt eller ett linne till, men det är även galets snyggt till en polotröja. Antingen en tjockare på vintern, eller en armlös när det är lite varmare ute. Det funkar om kavajen är lite oversize och har rum för tjockare plagg under.

Jag är förresten nästan helt och hållet en mocktail-tjej för tillfället. Jag är lite trött på alkohol, inte för att jag dricker ofta. Men det känns bara så himla onödigt när man lika gärna kan beställa en mocktail som är lika god och dessutom billigare. Jag skrev mer om hur jag ser på alkohol i det här inlägget. 

Kanske har min dragning till power-kostymer att göra med att jag känner mig riktigt power själv just nu. Jag har bokat jobb för två av världens ledande märken inom sina respektive områden den här veckan. En inom lyx-sektorn och den andra inom skönhet och makeup. Märken jag har drömt om att jobba med.

Den här helgen ska jag fira genom att sänka kraven på mig själv och bara njuta av att jag har haft en riktig toppenvecka.

Vad säger ni, en oversize kostym i Maj? Ja eller nej?

Foto – Ida Zander. Ni kan hitta min oversize kostym här – kavaj, byxor (annonslänkar)

Stilflört just nu; En oversize kostym - Tess Montgomery

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Jag såg ju denna bild på instagram typ 2 veckor sen.

  1. Ja precis, den är från förra veckan. Jag gillar fortfarande kostymer den här veckan. Det känns mer hållbart så.

   1. ?! Ok ursäkta

   2. Ja, alltså jag förstår inte riktigt vad du menade med din kommentar?

 2. Hej,

  Om du tycker strykning är trist måste jag rekommendera att köpa en steamer. Rekommenderar en stående/stationer än handsteamer. Dels bättre tryck och lättare att steama. Fördelen med steamer är många, många material tål ej att pressas av strykjärn. Genom att steama så blir kläderna ej skrynkliga och fräscha. Mindre tvätt och bättre för miljön. Rekommenderar stark! 🙂

  Kram

 3. Coolt med randigt också