Plåtning & Att modella som 36-åring

Plåtning & Att modella som 36-åring

Hej kompisar, det blir ett snabbt och sent hej i dag.

Jag har plåtat för ett riktigt stort märke hela dagen och kom precis hem. Massor med sekretess och vakter, så jag kan inte säga mer än så innan bilderna är ute. Men det betyder även att jag är totalt slut.

Jag har faktiskt två stora modelljobb den här veckan. Först detta som var en direktbokning och sen har jag även bokat något superspännande som jag gick på en casting för tidigare. Jag är såå taggad!

Det känns bra att komma in i modellivet igen. Nu när jag ligger på 30s board så kommer det säkert att bli lite annorlunda. Det är många som faller ifrån och slutar modella efter att de har fått barn, eller som väljer andra karriärer. Så då blir det färre av oss kvar. Sen vet jag inte om det är färre jobb där ute för oss som är över 35, men det återstår att se.

Jag trodde aldrig att jag fortfarande skulle modella som 36-åring. Men här är jag och det känns himla kul. Jag har haft en lång modellkarriär redan och allt som kommer nu känns som en bonus.

Så länge som jag får jobb så kör jag på helt enkelt. För jag påmindes verkligen i dag om hur kul det faktiskt är.

Vi hade ett toppen team med flera andra otroligt trevliga modeller som kom från hela världen. Det är ett så himla socialt jobb och man får träffa så himla många nya människor.

Men nu är jag som sagt var helt slut, så jag ska ramla i säng. Vi hörs mer i morgon!

Plåtning & Att modella som 36-åring

Foto – Ida Zander. Location – Little Bird. Klänning – Warehouse – (annonslänk), väska – Chloé & boots – Tabitha Simmons.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Så nyfiken på att se vad det är för märke!

    1. Jag säger till (och visar) så fort det är ute!