En riktig galen power-vecka & Vikten av att sätta stora mål

En riktig galen power-vecka & Vikten av att sätta stora mål

Nu känner jag att jag måste dela lite med er för jag är så himla glad just nu.

Jag har haft en riktigt galen power-vecka. Det är som att allting jag har satt upp som mål helt plötsligt bara bestämde sig för att hända.

Jag kan inte avslöja allt för mycket (som alltid i den här världen). Men det är bland annat ett helt fantastisk modesamarbete på mina sociala kanaler med en svensk designer som jag älskar. Ett möte med min favorit onlinebutik som gick väldigt bra. Två andra väldigt spännande möten som är inbokade nästa vecka. Och så klämmer vi till med ett riktigt sjuhelvetes modelljobb nästa fredag. Så nöjd!

Jag vill aldrig skryta eller jinxa när saker och ting går bra. Men tusan, man måste ju få fira lite och glädjas i stunden. Även om hälften av grejerna går igenom så är jag nöjdare än nöjdast.

Nu känner jag verkligen att jag kan ta helg.

Det FUNKAR verkligen att sätta stora mål som känns helt ouppnåeliga, för helt plötsligt står man där och det man drömde om bara händer. Som att det var världens mest naturliga sak. Så häftigt!

Den här veckan är ett bevis på att vi alla MÅSTE våga sätta stora mål och drömma stort. (och våga glädja sig när saker går rätt!)

Vad har gått bra för er den här veckan? 

Bilderna kommer från min plåtning med duktiga fotografen Tomila Katsman. Make up av bästa Alina och klänningen känner ni nog igen som den jag fick i present av min fina vän Valerie. 

Bilderna kommer från min plåtning med duktiga fotografen Tomila Katsman. Make up av bästa Alina och klänningen känner ni nog igen som den jag fick i present av min fina vän Valerie. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer

 1. Wow! Vad fantastisk du är 💪 Stort grattis! Och tack för inspirationen 🙂 Kram

  1. Tack fina! Jag tror att vi alla behöver bli påminda om att drömma stort lite då och då.

 2. Caroline

  Så roligt!! Stort grattis 🙂 du är grym och värd all framgång!

  1. Tack snälla du! <3

 3. Så härligt! Grymt! Grattis och bra jobbat! Jag tror också att det är superviktigt med (stora) mål!

  1. Tack snälla, det känns så kul när saker och ting verkligen händer!

 4. Viktoria

  Blir väldigt glad för din skull! Grattis!

  1. Tack snälla, det känns så bra när allting bara klaffar!

 5. Grym du är!!💕 en helt annan sak: receptet på din supergoda granola har försvunnit ur bloggen, har gjort den i flera år och är desperat! Skulle du kunna lägga upp det igen snälla snälla?

  1. Tack snälla! Ooo, bra fråga. Jag ser att den inte ligger kvar där på vloggsidan längre. Jag ska se om jag har skrivit ner den någonstans och återkommar.