”The Solution” Kollagen Pulver – Vad händer om jag slutar och börjar igen?

"The Solution" Kollagen Pulver - Vad händer om jag slutar och börjar igen?

Jag började ta ”The Solution” kollagen i pulverform från Oslo skin lab förra året i Oktober och blev heeelt hooked.

Inte bara fick jag mjukare hud med mer lyster i ansiktet, dessutom märkte jag verkligen skillnad på huden på kroppen. De små plitorna (kycklinghuden) bakpå mina armar försvann helt och hållet och till och med Garth kommenterade att jag hade väldigt mjuk hud.*

*(Det kommer ett litet erbjudande längre ner i inlägget om ni är sugna på att prova ni med)

Kollagenet i vår hud är det som gör att den förblir smidig och elastisk. Så om man kan hjälpa till att boosta det så kan det påverka hur vi åldras. Den här produkten innehåller kollagenet Verisol och anledningen till att den ger effekt är för att peptiderna har rätt storlek för att kroppen ska kunna ta upp det. Det finns flera intressanta studier att läsa här.

Ni kan även läsa om mitt första intryck efter en månad här och två månader här.

"The Solution" Kollagen Pulver - Vad händer om jag slutar och börjar igen?

Det är en djungel där ute med alla kosttillskott och piller som ska vara bra för oss. Det är så svårt att veta vad som egentligen funkar på riktigt och som blir upptaget väl av kroppen. Så att hitta någonting som man verkligen tycker funkar och vill fortsätta med är magi. Egentligen vill jag bara beställa ett livstidslager och ta kollagen till jag storknar.

MEN, när jag la upp det andra inlägget så var det någon som kommenterade och undrade om jag inte kunde tänka mig att sluta ta The Solution ett tag och se om jag märkte någon skillnad i huden. Och jag blev ju så himla nyfiken själv att det var precis vad jag bestämde mig för att göra. Allt för bloggen!

"The Solution" Kollagen Pulver - Vad händer om jag slutar och börjar igen?

Det här är inte en mirakelkur som man tar en gång och så blir huden bättre. Man måste fortsätta ta kollagenet för att effekten ska hålla i sig, precis som med vilken kräm/vitamin som helst. Men det gör det även väldigt enkelt att testa effekten.

När jag slutade så märkte jag inte någon större skillnad direkt, det tog någon månad innan jag såg något. Jag stod i duschen och kände att jag helt plötsligt hade knottror bakpå armarna igen. Tusan! Huden på benen blev även torrare och började smörja in mig med lotion efter varje dusch igen. Nu kan det visserligen ha att göra med det kalla vädret, men det är värt att notera.

För att vara riktigt säker på att jag var helt utan effekt så höll jag upp i nästan 2 månader.

"The Solution" Kollagen Pulver - Vad händer om jag slutar och börjar igen?

När jag började igen för drygt en månad sedan så kände jag direkt igen den ”lena” känslan i magen så fort jag tog pulvret. Det tog ett par veckor, men nu håller knottrorna bakpå armarna på att försvinna igen och huden känns mindre torr.

Den här gången tycker jag även mig se skillnad på celluliter. De kommer och går beroende på om jag ligger något kg plus eller minus. Men nu tycker jag att de faktiskt har blivit mindre djupa och de små groparna är mindre synliga.

Jag har tränat mer den här gången, så det kan ha en del att göra med det. Men jag vet att andra personer har sett en reduktion av celluliter, så det är mycket möjligt att kollagenet har varit med och påverkat där med.

"The Solution" Kollagen Pulver - Vad händer om jag slutar och börjar igen?

Nu tänker jag inte sluta med The Solution igen och måste komma på ett bra sätt att få hit lådorna till London.

Just nu får ni hela 65% rabatt på första köpet om ni väljer att prenumerera (– klickar här.) Vilket är vad jag skulle välja att göra, för då slipper jag komma ihåg att köpa mer hela tiden + att man har 30% rabatt mot om man köper paketen styckvis.

Men tyvärr skickar de bara till Sverige just nu. Så jag funderar på att prenumerera till pappas hus och så kan jag hämta upp mina lådor när jag kommer dit. 

Jag spenderar hellre lite mer pengar på min hud som jag har på mig konstant, än på ett klädesplagg. Att ta hand om huden är verkligen en investering. Jag planerar att ha min på mig i många långa år till och då vill jag ha den så mjuk och elastisk som möjligt.

Att tänka både utifrån och in och inifrån och ut är grunden till att få en helhet i sin hudvård. Det är så lätt att snöa in på krämer och behandlingar att man glömmer bort att komplettera genom kosten.

"The Solution" Kollagen Pulver - Vad händer om jag slutar och börjar igen?

Så nu tänker jag inte missa en enda dag.

Jag tar oftast min lilla förpackning pulver i mitt vatten på morgonen. Men på helgerna brunchar vi gärna ute och då slänger jag ner en i handväskan och mixar in i en juice eller smoothie istället. Det är skönt att det inte är en stor burk, utan smarta dagsdoser.

I Söndags åt vi en riktig dunderbrunch på Megan’s här i Clapham med gröt, overnight oats, avocadotoast, eggs royale, kaffe och smoothies. Jag köpte egentligen den gröna smoothien till mig och den gula fruktiga till Ace, men han fick testa båda innan jag hällde i The Solution pulvret och gillade förvånandsvärt den gröna bäst.

Pulvret är helt och hållet smakfritt, så egentligen kan man blanda i det i vad som helst. Hittills har jag inte missat att ta en enda dag och så planerar jag att fortsätta.

Har någon av er provat ”The Solution”? Vad tycker ni?

Det här inlägget presenteras i samarbete med Oslo Skin Lab. 

"The Solution" Kollagen Pulver - Vad händer om jag slutar och börjar igen?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Skulle så gärna vilja testa detta, men det känns som mycket pengar och precis som du säger så vill man ju inte sluta när man väl börjat med detta….
  Man vill ju alltid ha mer ‘bevis’ att det funkar! Man kanske ska spara pengarna tills man behöver börja med fillers eller liknande istället… He he.

  1. Vi har alla helt olika budgetar och jag tycker absolut inte att man ska ruinera sig för något som inte är livsviktigt. Jag kände så att jag testar och ser om jag tycker att effekten gör det värt investeringen. Personligen så blev det ett ja, men om det inte skulle vara det så hade jag testat och slipper undra iaf. Jag kör hellre på att bibehålla det jag har nu än att ändra senare.

 2. Det var jag som kom med förslaget om ett upphåll och sen börja igen, himla kul att du testade!

  1. Sååå bra förslag! Tack! ❤️

 3. Hade jätte gärna testat men bor också i England.

  1. Jag jobbar såååå hårt på att de ska börja skicka hit. Kom igen Oslo skin lab!

 4. Gäller din rabatt bara i Sverige? Bor i Norge och skulle gärna använt mig av erbjudandet 🙂

  1. Jag ska fråga direkt och återkommer! <3

  2. Nu har jag gjort lite detektivarbete och du kan använda en Norsk influencers rabattkod som du hittar här – https://www.osloskinlab.no/the-solution/?campcode=COWEUIE1017N&utm_source=blogger&utm_medium=socialpaid&utm_content=vanessa&utm_campaign=osl_vanessafbpromo

   Kram!