Måndagslistan 11 March – Min mantra, vision, händelse och affirmation

Måndagslistan 11 March - Min mantra, vision, händelse och affirmation

Måndag hörrni! Hur känns det inför veckan? Slött och trögstartat eller pirrigt?

Här är det något mittemellan, jag behöver en kaffe till för att komma igång tror jag.

Garth kommer att vara borta nästan varje helg under den kommande månaden. Det mesta är jobb så det går inte att göra någonting åt. Men just helger är så värdefulla för oss som familj, så det känns lite sådär att förlora 3 stycken bara sådär. Han jobbar mycket runt om i Europa och hoppas på att hamna i en position där han kan styra mer från UK och inte behöva åka runt så mycket själv. Det är målet vi jobbar mot.

Jag kan dock faktiskt tycka att det är lite skönt att vara hemma själv med Ace. Jag får mer gjort och har bättre rutiner då. Speciellt på kvällarna, då jag annars givetvis väljer att prioritera att spendera tid med Garth.

Jag ska faktiskt åka och hälsa på Josefina ett dygn nu i helgen. Hon bor East, så runt en timma från oss. Så får Leo och Ace chansen att leka loss och vi kan ha vuxentid sen på kvällen. Det är bra för själen att spendera tid med fina vänner. Ett batteri som behövs laddas upp regelbundet.

Här är min veckas mantra, vision, händelse och affirmation:

Veckans mantra – ”Om jag är bekväm i det jag gör så är det dags att gå vidare, om jag är livrädd för nästa steg så är jag på rätt väg”. Även om det är skönt att stå still och trampa välkänd mark ett tag så är precis då det är dags att utmana sig själv igen. Jag har flera saker som ligger och lurar på G som bara behöver en liten push för att börja rulla.

Veckans affirmation – ”Jag attraherar vad jag sänder ut”. Jag är benhård med att inte låta mig bli neddragen av någonting just nu. Jag vill fortsätta att känna mig inspirerad och motiverad. Just den här veckan är lite av en tankevecka då jag behöver flura ut exakt hur jag vill göra vissa saker. Då kan lätt saker och ting kännas lite överväldigande och hamna på sparlåga istället. Men om jag fortsätter att tänka positivt och känna mig kreativ så faller allting på plats.

Veckans mål – Jag ska fundera ut hur jag vill att ett visst koncept ska se ut i rörlig form. Det är värt att det får ta lite tid att marinera, men nu har jag tänkt ett tag och det börjar arta sig. Nästa vecka gäller det att få ner allting på papper och ta tag i att sätta ihop det fysiskt.

Veckans dröm – Att kunna jobba precis var jag vill. Drömmen är att inte behöva vara bunden till något speciellt ställe alls utan bara min dator. Det ger en frihetskänsla som jag älskar. Jag är givetvis styrd till viss del av Garths jobb och senare av Aces skola. Men just nu vill jag hålla alla mina möjligheter öppna.

Måndagslistan 11 March - Min mantra, vision, händelse och affirmation

Veckans vision – En liten vision jag ofta ser framför mig är en trädgård stor nog för både ett körsbärs och ett magnolia träd. De blommar under så kort tid, men när det händer är det ju så otroligt vackert. Alla visioner behöver inte vara superstora.

Veckans fokus – Jag tappade lite av mitt värdefulla momentum under förra veckan. Det var så mycket som hände runtomkring. Men nu ska jag tighta till mitt fokus igen och verkligen zona in på saker som laddar mina kreativa och inspirerade batterier. Jag har två intressanta böcker som jag vill läsa ut.

Veckans händelse – Garth är borta under helgen, så jag och Ace åker till Josefina, Matthew och Leo för att hänga lite. 3 hundar och två barn, kan det bli bättre?

Lärdom från förra veckan – Jag får inte ta på mig andras energier för mycket. Jag måste lära mig att observera och inte vara empatisk med allt och alla hela tiden. För det dränerar mig om jag inte är försiktig.

Veckans vardagslyx – I morgon ska jag på en riktigt härlig ansiktsbehandling. Det ser jag verkligen fram emot!

Veckans Inspiration – Artiklar om kvinnor som har ”lyckats” och som är generösa med sina råd. Som den här artiklen om Amber Venz Box från Sheerluxe.

Har du hunnit titta på din veckas mantra, vision, händelse och affirmation än?

Foto – Ida Zander. Min fina blazer från Forever New hittar du här. (annonslänk)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *