En riktig lek-helg

Hej kompisar, hur mår ni? Har ni haft en trevlig helg?

Jag tycker att den gick så himla fort och jag kan knappt komma ihåg vad vi faktiskt gjorde. Jag hann med att plåta lite med Ida i lördags, vi hade vänner över på middag i fredags och i dag var vi i norra London och hälsade på Garths bästis Chris som har fått barn nyligen.

…och massor med lek såklart. Jag spenderade Internationella kvinnodagen med att bygga ihop ett litet kök till Ace. Han fick hjälpa till med en liten skruvmejsel han med. Det tar lite längre tid när han ”hjälper” men det är mycket roligare så.

Och vad han älskar det där lilla köket (som nu står bredvid vårt matbord så att vi kan laga mat samtidigt). Han har en liten micro, en spis, en diskho och ett par hyllor. Vi köpte till en liten kaffemaskin och te-set i trä. Helst vill han bjuda Olive på te såklart.

Det som oroar mig lite är att han hela tiden vill micra sina trähästar… ”bip bip bing” säger han glatt och slänger in pållarna.

Jag har ännu en förisförkylning, men det är typ norm här hemma att vi alltid är lite småsjuka. Jag hoppas verkligen att det går över till sommaren. Jag frågade Garths bästis Chris som är professor i immunologi om det är dåligt för Ace att vara sjuk så här ofta. Men han sa att det är helt tvärtom. Bättre att han får förkylningarna nu när de oftast inte blir så allvarliga och verkligen bygger immunförsvaret än att spara det till senare då de kanske inte hanterar det lika bra. De kommer att sätta sin lilla tjej på föris de med.

Det kändes skönt att höra. Så vi krigar på med bacillerna ett tag till.

Nu har Garth lagat spagetti och köttfärssås på hjort. Det ska bli hur gott som helst. Efter middagen är planen att krypa ner i soffan och titta på Suits. Vi hade helt missat att det fanns nya avsnitt.

Jag funderar på att gömma något kul i Aces lilla kastrull som han kan få hitta i morgon. I går blev det små bitar av nötter. I dag tänker jag kanse en liten havrekaka. Jag älskar att se hur hans lilla ansikte lyser upp när han upptäcker nya saker.

Ha en härlig söndagkväll kompisar så hörs vi med måndagslistan i morgon. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Ville bara tacka för din härliga blogg! Är en av få som jag upprätthåller ett högt intresse för =) Är välskrivna, vettiga inlägg.

    Sen skulle jag bara vilja säga att för mig, som oftast läser i mobilen var det himla häftigt att se dig i rörlig bild i längst upp på sidan. Du har verkligen en energi som går igenom skärmen och lyckas förmedla glädje! Verkligen inspirerande.

    Tycker det vore bra om du hade haft en ”gilla” knapp, är inte bra på att skriva kommentarer, men vill gärna lämna lite positiv feedback/ pepp ändå.

    Och sen till sist vill jag bara säga att jag inte tycker eller tror att du behöver känna någon press med att producera många inlägg, vi som är här följer dig pga kvaliteten =) Tycker du är inspirerande och en bra förebild som dessutom vågar dra ner på tempot lite när det behövs.

    Lycka till med allt framöver, tack för att vi får följa med =)