En natt på golvet & värsta oturen

Stackars Ace har 40.6 graders feber och jag tappade mobilen i Olives vattenskål.

Hur har din helg varit? Förhoppningsvis lite bättre.

Stackars lille skrutten, han brinner upp, men försöker ändå hålla låda som vanligt. Jag tyckte att det var lite läskigt att han hade så hög feber och vi hade svårt att få ner den med alvedon. Så jag bestämde mig för att sova bredvid honom i går natt. På golvet med ett par fårskinnsfällar som madrass. Jag var lite stel i kroppen i morse, men vad gör man inte? Nu har febern gott ner till runt 39 istället, så i natt sover jag i sängen.

Om han inte mår bättre i morgon så får Garth ta honom till doktorn. Han har tagit ett par dagar ledigt så Ace kommer att få massor med extra pappa-tid.

Jag ska nämligen på utflykt med Instagram och Facebook i två dagar. Det ska bli superkul. De har visst valt ut ett gäng från hela Europa och det ska bli kul att se vilka andra svenskar som kommer. Jag funderar på att köra lite live från föreläsningarna. Det känns lite orättvist att vi ska få all info, så då kan jag ju lika gärna dela med mig.

Vi ska till ett ställe som jag har hört mycket om och har velat besöka länge. Vart det är får ni se i morgon. Jag ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan på Instastories.

…om jag har en telefon det vill säga.

Jag lyckades fumla med mobilen och pricka vatteskålen sådär perfekt. Hur stor otur kan man ha? Men bara halva telefonen åkte i och vi stängde av den direkt. Nu ligger den och torkar i skåpet för golvvärmen i källaren (vi har bara micro-ris hemma). Det ska bli intressant att se om den funkar sen. Annars har jag visserligen min gamla iphone här hemma. Eller så åker jag in till stan och köper jag en ny i morgon på morgonen. Tight, men det skulle gå.

Håll tummarna för mig.

Jag känner mig förresten lite taskig mot Garth som kommer hem jättesent på kvällen på alla-hjärtans-dag. Vi ska försöka göra något på fredag kväll istället. Alla ursäkter att ta en datenight är alltid välkomna.

Firar ni alla-hjärtans-dag?

Foto – Ida Zander. Location – DWine cellar. Min jumper hittar ni här och kjolen här (annonslänkar).

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Fy tusan så tufft med en sjuk liten hemma! Krya krya Ace. En nyfiken fundering, hur kom det sig att du sov på golvet istället för att ha honom i stora sängen med dig? Hoppas telefonen börjar fungera igen.

  2. Stackarn! Om inte alvedon (calpol) hjälper att ta ner febern så byt till nurofen. Vi hade samma situation för en månad sen och GP sa att ta nurofen istället. Vilket hjälpte med att ta ner febern direkt! Kom ihåg att lillen måste ha mat i magen om man tar nurofen. Nu mår säkert Ace redan bra igen men tips till nästa gång:)

    1. Tack snälla! Det är så svårt att få i dem neurofren och calpol. Jag kör på rumptabletter från alvedon istället. Han hatar smaken på alla de andra. Det finns två anledningar till att jag sover på golvet. Ett är för att han inte kan sova i vår säng. Han blir helt vild, jagar Olive, bökar runt och somnar aldrig. Nummer två är för att vi försöker köra på ”en zombie per dag” hemma hos oss. Så att en av oss får sova varannan natt. På så sätt slipper vi båda vara vakna och man vet att varannan natt får man sova. Det funkar faktiskt riktigt bra om man som oss båda jobbar. Kram!

  3. Jag blir också nyfiken över varför du sov på golvet? Sover Ace på golvet? Kan man inte bara ställa spjälsängen bredvid er säng eller ha honom i er säng? *nyfiken*

  4. Åh i den där lilla vin café butiken brukar jag köpa mitt kaffe när jag är i London för att träna! (dansar) gillar Clapham så mkt💛